Vul hier in wat u zoekt

André Rieu Productions Holding B.V. Maastricht
Geverifiëerd

Ursulinenweg 1-A 6212NC Maastricht

Informatie over André Rieu Productions Holding B.V. in Maastricht

Het uitoefenen van een impressariaatsonderneming, het verzorgen van optredens van artiesten, het uitbrengen en verkopen van geluidsdragers, het maken en opnemen van muziekwerken, het maken van phonogrammen en het maken van audio/visuele en interactieve opnamen; holding- en financieringsactiviteiten.

André Rieu Productions Holding B.V. is geverifiëerd door eigenaar via Places.nl.

Onze bezoekers over André Rieu Productions Holding B.V. in Maastricht

 • Algemene indruk van dit bedrijf:
  6,5
  8 beoordelingen
 • Beoordeling service van dit bedrijf:
  5,8
  4 beoordelingen
 • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
  5,8
  4 beoordelingen
 • Totaal:
  6,1
  16 beoordelingen
Geef beoordeling

Reviews over André Rieu Productions Holding B.V. in Maastricht


0 reviews
6
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Zaterdag 20/7 concert andre rieu bijgewoond.
Gezellige dag en avond , maar toch wel wat op en aanmerkingen. Vorig jaar keken wij de show via de tv. En wat ik zaterdag jl op het vrijthof te zien kreeg was een bijna kopie van de show op tv. De mensen naast mij zeiden dat het hen ook tegenviel zij daar nu voor de tweede maal geweest zijn.
Wij zaten in vak C en ik kon bijna niets van de show zien zonder te gaan staan. De beeldschermen links en rechts naast het podium kunnen hoger zodat achterin je ook wat kunt zien. De stoelen staan in één lijn en zou beter zijn als de rijen steeds verspringen zodat je dan vrijer uit kijk. Maar dat snappen ze toch ook wel zou je denken. Neen dus!
En we hadden geen keus in zitplaatsen! Anders hadden we wel meer vooraan gaan zitten.
Oh ja...die ticketshop gooit er maar liefst ?38 per ticket bovenop! Maal 4 is ? 152 aan kosten..ongelovelijk !! Dat dit kan.
Ik hoorde rondom mijn zitplaatsen veel geklaag hierover.
Wij kijken ...als we dat willen het thuis op tv...want de show is dus jaar in en jaar uit hetzelfde.
Jammer...


0 reviews
2
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Ik heb twee kaarten gekocht bij de organisatie van André Rieu voor mij en mijn vriendin. Dan mag je toch verwachten dat je naast elkaar geplaatst word maar dan blijk je op verschillende rijen zelfs geplaatst te worden. Na netjes een mail gestuurd te hebben met de vraag of dit veranderd kan worden. Kreeg ik de mededeling dat dit niet mogelijk is en dat ik het ook niet kan annuleren. Dus wij moeten gewoon op deze verschillende rijen plaats nemen. Ik vind dit gewoon onbeschoft ookal om ik dit niet kan annulren wat in Nederland verboden is want je moet alles binnen een maand kunnen annuleren. Met vriendelijke groet Kees Kulk


0 reviews
7,3

In de eerste plaats groot respect voor de prestaties van Andre en zijn totale organisatie. Gisteren in Maastricht de show bijgewoond. Wat mij tegen viel was dat het meer lijkt op een business model. Commercieel zit het heel goed in elkaar , alleen lijkt elke show al enige tijd op het zelfde ....steeds dezelfde grapjes , uitvoering, zelfde artiesten ...zonder vernieuwing zal het succes toch afnemen . Het viel me op bij rondvraag dat veel meer mensen het daar mee eens zijn.

Hopelijk weet U op tijd vernieuwingen aan te brengen, al begrijp ik maar al te goed dat dit model op dit moment met een vol Vrijthof financieel heel aantrekkelijk is.

Gerelateerde bedrijven André Rieu Productions Holding B.V. Maastricht