Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

VBC Notarissen N.V. Amersfoort

Places.nl geclaimd Geverifieerd
Arnhemseweg 14
3817 CH Amersfoort
Schrijf review
 • Telefoonnummer
  Toon telefoonnummer
 • Bel voor bedrijf zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Informatie over VBC Notarissen N.V. in Amersfoort

VBC Notarissen in Amersfoort is het grootste onafhankelijke notariskantoor in Nederland. Voor meer informatie neemt u gerust contact op met VBC Notarissen.

Places.nl geclaimdBedrijf is geverifieerd door de eigenaar
Bekijk kaart van VBC Notarissen N.V. in Amersfoort

Onze bezoekers over VBC Notarissen N.V. in Amersfoort

star star star star star
Gemiddeld cijfer
 • Gemiddelde beoordeling
  star star star star star
  6.1/10
  (33 beoordelingen)
 • Telefonische bereikbaarheid
  star star star star star
  57%
  bereikbaar
 • Algemene indruk
  star star star star star
  6.2/10
  (13 beoordelingen)
 • Beoordeling service
  star star star star star
  5.5/10
  (11 beoordelingen)
 • Prijs/kwaliteit verhouding
  star star star star star
  6.9/10
  (9 beoordelingen)
Geef een beoordeling

Reviews over VBC Notarissen N.V. in Amersfoort

star star star star star
Hoe is deze score opgebouwd? expand_more
Bedankt voor de goede hulp
star star star star star
Hoe is deze score opgebouwd? expand_more
Prima service, professioneel en uitstekende adviseurs
star star star star star
Hoe is deze score opgebouwd? expand_more
Ons huis was onverkoopbaar door een fout van VBC Notarissen te Amersfoort. Op het moment dat we kopers hadden, konden we het voorlopige koopcontract niet rondmaken doordat er een fout in de koopakte bleek te staan (die was opgemaakt door VBC toen wij het huis kochten). Een fout kan gebeuren, maar VBC gaf niet thuis toen dit rechtgezet moest worden.

Na circa een week zeulen (bellen en langsgaan) hadden we nog geen serieuze reactie van VBC. Onze kopers werden ongeduldig en wilden weten waar ze aan toe waren, omdat ze een ander huis niet wilden laten lopen als dit huis niet door zou gaan en wij wilden ons huis natuurlijk graag verkopen. Toen wij VBC dreigden met een schadeclaim werd het eindelijk serieus genomen en geregeld.

Kortom: Een extreem slechte ervaring met het werk en de service van deze notaris. Heeft veel spanningen bij ons en de kopers veroorzaakt. En excuses? Helemaal niets.

Eerder hadden we ook al geen goede ervaring met VBC Notarissen toen we er onze testamenten lieten opmaken. De (net afgestudeerde) kandidaat-notaris was niet klantgericht, begreep er weinig van en veroorzaakte veel verwarring. Op de dag van ondertekenen bleken er ook nog fouten in de testamenten te zitten.
star star star star star
Hoe is deze score opgebouwd? expand_more
Altijd bij de tijd, en staat ook in moeilijke tijden voor je klaar, niks is te veel. Helaas krijg je wel altijd een nota, maar ja.
star star star star star
Hoe is deze score opgebouwd? expand_more
Zwaar teleurgesteld.
Wij hebben bij Veldhuizen Beens Van de Castel de overdracht van onze kavel en hypotheekakte laten vastleggen. Noodgedwongen, aangezien de notaris door de verkopende partij van de bouwgrond is gekozen. Vooraf hadden wij hier alle vertrouwen in; de notaris is een gevestigde naam in Amersfoort, met een professionele uitstraling. De dienstverlening en communicatie was echter zo teleurstellend dat onze frustratie een hoogtepunt heeft bereikt. Wij hebben de houding van verschillende medewerkers van Veldhuizen Beens van de Castel gedurende het gehele traject als star, onvriendelijk en arrogant ervaren.
Het plannen van de afspraak voor het tekenen van de overeenkomsten ging al moeizaam en werd er absoluut geen rekening gehouden met onze situatie (snelheid gewenst). Wij kunnen helemaal meegaan wanneer er goede argumenten zijn, maar wanneer wij het gevoel krijgen dat de enige doelstelling van de notariaat medewerkers is om het telefoongesprek zo kort mogelijk te houden wordt onze irritatiegrens bereikt. Antwoorden op vragen en onduidelijkheden die wij hadden kregen wij nauwelijks. De reactie van de medewerkers was telkens ?daar kan ik niks aan doen; dat is intern beleid?.
Dit notariskantoor pretendeert in hun schrijven zeer informatief en dienstverlenend te zijn in , maar de mogelijkheid om facturen te verrekenen bij de overdracht werd niet geboden. Nadat wij hier zelf om vroegen kon het helaas niet meer, dat hadden we eerder moeten aangeven. Ook hier zijn wij weer zeer onfatsoenlijk te woord gestaan ditmaal door een medewerker die met de woorden schermde ?dat hij immers 250 transacties per dag deed en wij hem niet hoefden te vertellen hoe e.e.a. in zijn werk gaat?. Deze medewerker verhief tenslotte zelf zijn stem en verbrak de verbinding.
Ook rondom de overdracht ging het mis; de afspraak liep uit en wij hebben 20 minuten in de wachtkamer moeten plaatsnemen.
Zelfs na het tekenen van de hypotheekakte hielden de ergernissen niet op; het heeft bijna twee weken geduurd voordat de voetverklaring door VBC is afgegeven aan de hypotheekverstrekker, dat terwijl wij de noodzakelijke snelheid menigmaal hebben benadrukt. Wij hebben telefonisch om verklaring hiervan en uitleg van het verdere proces gevraagd, maar wederom kregen wij een reactie die buitengewoon onvriendelijk, kortaf en onbehulpzaam te noemen is.
Het enige waar wij wel tevreden over zijn is het kwartier in de spreekkamer van de notaris; tijdens de daadwerkelijke overdracht was er ruimte voor het stellen van vragen en werden we - hoe is het mogelijk - vriendelijk geholpen en kregen we duidelijke uitleg over de inhoud van de akten.
Wij hebben kort na het tekenen van bovengenoemde stukken weer een notaris nodig gehad; voor het vastleggen van onze huwelijkse voorwaarden. Het was natuurlijk praktisch geweest om dit bij dezelfde notaris te verzorgen, wij zijn echter met een hele grote bocht om Veldhuizen Beens van de Castel gegaan. Bij Notariaat Eemmeer in Bunschoten worden wij wél geholpen, met een glimlach nota bene.

star star star star star
Hoe is deze score opgebouwd? expand_more
Zeer slechte service. Erkennen hun fouten niet. Tevens komt het bedrijf haar beloften niet na. Ik zou mijn belangen niet meer laten behartigen door dit bedrijf.