Vul hier in wat u zoekt

Dokter Ongediertebestrijding B.V. Tilburg

Spoorlaan 334 5038CC Tilburg

Informatie over Dokter Ongediertebestrijding B.V. in Tilburg

Dokter Ongediertebestrijding B.V. helpt u van uw ongedierte af.

Neem gerust contact op met Dokter Ongediertebestrijding B.V. om een afspraak te maken.

Dokter Ongediertebestrijding B.V. is geverifiëerd door eigenaar.

Onze bezoekers over Dokter Ongediertebestrijding B.V. in Tilburg

 • Telefonische bereikbaarheid:
  24%
  bereikbaar
 • Algemene indruk van dit bedrijf:
  7.3
  188 beoordelingen
 • Beoordeling service van dit bedrijf:
  7.6
  184 beoordelingen
 • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
  7.3
  168 beoordelingen
 • Totaal:
  7.4
  540 beoordelingen
Geef beoordeling

Reviews over Dokter Ongediertebestrijding B.V. in Tilburg


1 review
8.7
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Door last van zilvervisjes hebben wij de zilvervisjesdokter ingeschakeld. Het eerste telefonische contact was zeer professioneel en vriendelijk. Na het telefonische gesprek werd direct een afspraak voor bestrijding ingeplant, dit kon al een paar dagen later. Meteen na het gesprek keurig een e-mail met instructies en een schriftelijke afspraakbevestiging. Zelf belde ik de volgende dag terug om te vragen welk bestrijdingsmiddel werd gebruikt, ook hier kon goed antwoord op gegeven worden. Ze zouden tussen 10:00 en 13:00 komen en een half uur van te voren bellen. Om 10:00 werd ik netjes gebeld dat ze er om 10:30 zouden zijn. De instructies weden nogmaals toegelicht en ze gingen aan de slag. Ze waren snel klaar. Ze zijn de voorraadkast vergeten te spuiten, maar verder zijn wij tevreden over de zeer nette service. Een 100% wegblijf garantie heb je nooit, want ongedierte is van meer factoren afhankelijk. Wel helpt bestrijding voor een groot deel, maar zelf moet je ook actie ondernemen (vochtbestrijding e.d.). Hoe dan ook: onze ervaring was professioneel en ik zou zilvervisjesdokter / dokter ongediertebestrijding aanbevelen., Mvg. Renee


1 review
2
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Vreemd dat men 10 jaar garantie geeft op de houtwormbestrijding. Ik lees net op een andere site dat ze de 26e een executieverkoop hebben. Hoe kunnen ze dan dit gaan beloven?


1 review
8
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Wij hadden helaas last van muizen en aangezien we er niet vanaf leken te komen, hebben we Muizendokter ingeschakeld. Ze hebben ons prima geholpen, we hebben een abonnement genomen, waardoor de kosten over het jaar verspreid zijn. Ze zijn 6 keer in totaal langs geweest, allemaal prima volgens afspraak. Kan niets negatiefs erover zeggen.


1 review
8.7
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

erg content met de service van de muizendokter. We hadden helaas last van muizen en zijn op zoek gegaan naar mogelijkheden om het op te lossen. Dit resulteerde in diverse verschillende muizenvallen, echter was er geen één die een muis ving bij ons, terwijl we ze wel heen enweer over ons plafond konden horen lopen.
Toen uiteindelijk maar een bestrijdingsbedrijf gebeld en dit was Muizendokter. Het prettige was dat ze meteen langs konden komen zodat er ook snel met de bestrijding begonnen kon worden. De man heeft eerst alles in kaart gebracht en is daarna begonnen om gif uit te zetten. Hij heeft 2 verschillende soorten gif ingezet, want soms lusten ze het ene gif niet en het andere wel. Toen hij de tweede keer terug kwam, werd er een dode muis gevonden achter de vaatwasser, het gif deed zijn werk. Nu na drie keer hebben we geen muizen meer gehoord. Hij heeft de muizen die gevonden waren ook netjes weer afgevoerd.
1 review
8
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Wij hebben Muizendokter BV ingeschakeld voor het bestrijden van de muizen in ons huis. Ben erg tevreden over de afwikkeling ervan, dus vandaar deze beoordeling. Ben snel te woord gestaan door de klantenservice en kon al voor dezelfde dag nog een afspraak maken (einde van de middag) Dat kwam super uit, aangezien ik die dag vrij had. Zoals beloofd door de telefoniste stond er iemand van het bedrijf bij mij voor de deur. Ik wist dat ik muizen had aangezien ik zelf een muis had gezien en ook regelmatig geritsel hoorde wat vanuit het plafond in de woonkamer kwam. De man heeft het huis doorlopen op zoek naar muizensporen. Hij kwam al redelijk snel muizenkeutels tegen in een bijkeuken kastje. Het bleek dat er achter die kast een doorgang was vanwaar de muizen waarschijnlijk binnenkwamen. Om de muizen te verwijderen heeft hij gif uitgezet, op meerdere plekken in het huis. Ze zijn uiteindelijk 3 keer langsgeweest om de bestrijding af te maken, ik heb geen muis meer gezien de laatste paar weken. Zou dit bedrijf wel aanraden aan vrienden mocht het een keer nodig zijn.


1 review
9.3
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Fijn geholpen, ze konden snel ter plaatse zijn en hebben met in drie behandelingen van de muizen afgeholpen. Het kostte in totaal €240 euro, wat ik voor 3 bezoeken wel een schappelijke prijs vond.


1 review
8.7
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Muizendokter heeft mij eindelijk van de muizen afgeholpen. Ik heb in eerste instantie gebruik gemaakt van een ander bestrijdingsbedrijf (ongeveer 4 maanden geleden) Ze kwamen heel professioneel over en vertelden zelfs hoe andere bestrijdingsbedrijven hun werk doen en wat er allemaal verkeerd kan gaan. Ik had het idee dat ze het echt serieus met hun werk bezig waren ik kreeg ook eigenlijk wel snel een goed gevoel. Ze hebben bij het eerste bezoek ook meteen een bestrijding uitgevoerd en verrtelden dat ze sowieso een aantal keer langs moesten komen om het probleem te kunnen verhelpen. Het heeft mij in totaal bijna 400 euro gekocht, ze zijn 3 keer langs geweest, en de muizen waren er nog steeds. Ik was ten einde raad, want zoveel geld weg en dan ook nog muizen, daar was ik niet bepaald blij mee. Omdat mijn vertrouwen in dit bedrijf was was, maar toch van de muizen af wilde komen, ben ik andere bedrijven gaan bellen, omdat waaronder Muizendokter. Ze kwamen aan de telefoon direct professioneel over en ik heb toch maar weer een afspraak gemaakt. De bestrijder in kwestie heeft mijn huis onderzocht en kwam al redelijk snel tot de conclusie dat de muizen in ons huis door de kruipruimte (we hebben een diepe kruipruimt) naar binnen kwamen en dat er waarschijnlijk in de spouwmuur of bij de buren een nest zat. Het vorige bedrijf had helemaal niet in de kruipruimte gekeken en dus ook niet de spleet gezien waar de muizen hun wandeling naar ons huis maakte. Hij heeft alles voor me gedicht, ik heb hiervoor 83,49 betaald en ik heb daarna geen muis meer gezien. Het bleek dus dat de muizen gewoon bij de buren zaten en in ons huis op voedseluitstap gingen. Heb spijt dat ik niet in eerste instantie voor dit bedrijf had gekozen, ze waren uiteindelijk ook nog een stuk goedkoper geweest. Kevin bedankt voor je hulp!


1 review
9.3
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Ik schrijf normaal gesproken niet zo snel een review, maar dit bedrijf sprong er bij uit aangezien ik zo snel, vriendelijk en effectief geholpen ben. Ik had muizen in huis en wilde hier graag vanaf. Heb toen gebeld naar een paar bestrijdingsbedrijven en aangezien Muizendokter BV als snelste langs kon komen, ben ik ook hiermee in zee gegaan. De bestrijder stond de volgende dag op de stoep en heeft geïnventariseerd waar het muizenprobleem vandaan kwam. Hij is ook meteen begonnen met het uitvoeren van de bestrijding, hij kwam erachter dat de door een gaten in de keukenkastjes naar binnen kwamen, het grootste probleem was de muur achter de keuken. Hij heeft gif geplaatst op slimme plekken (heb een hond en die mag uiteraard in geen geval met het gif in aanraking komen). Aangezien de gaten in de buitenmuur best groot waren kon hij ze zelf niet voor me dichten, maar hij heeft precies uitgelegd hoe je de gaten moet dichten en de keer erop heeft hij alles gecheckt en de gaten in de achterkant van de keukenkastjes voor me dichtgemaakt. De kans dat de muizen nu nog terugkomen is niet groot, want alles is nu hermetisch afgesloten. Het meedenken van deze bestrijder, maar ook de dame aan de telefoon maakte dat mijn ervaring erg prettig te noemen is.


1 review
8
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Wij hebben de Muizendokter ingeschakeld aangezien we dachten last te hebben van muizen. De man kwam de volgende dag langs voor een inspectie en hij kon ons al snel muizenkeutels laten zien. Er bleek een nest te zitten o.a. in de spouwmuur van de woonkamer. We hebben twee losse bestrijdingen afgenomen a ongeveer 170 euro totaal en gevraagd welke gaten we moesten dichten om zeker van de muizen af te zijn. De grotere gaten hebben we zelf gedicht met staalwol en ijzergaas. We zijn erg tevreden over de professionaliteit van de bestrijder welke bij ons langskwam. Hij was correct en eerlijk en daar houden we van. Een eventuele volgende keer zou ik ze zeker weer inschakelen.


1 review
8
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

We (restaurant) hebben gebruik gemaakt van dit bedrijf omdat we last hadden van muizen, tenminste, dat dachten we omdat we geristel hoorden uit het plafond. Ook hadden we het idee dat het wat stonk in een ruimte bij de keuken. Toen de man bij ons langskwam, bleek het uiteindelijk om ratten te gaan. Dat hadden we niet verwacht. Na een inspectie bleek dat in de tuin een gedeelte van de bestrating wat ingezakt was waardoor de ratten vanuit het riool naar boven konden komen. Echte vreselijk. Ze komen naar binnen omdat het lekker warm is en bij ons is eten uiteraard in overvloed.
Er zijn vallen uitgezet en gaten in de buitenmuur zijn gedicht. Daarbij hebben we ook uiteraard alles goed schoongemaakt en gezorgd dat er nergens meer kruimels liggen. We zijn er gelukkig snel vanaf want dit wil je uiteraard niet als restaurant zijnde,
Rattendokter bedankt!

Gerelateerde bedrijven Dokter Ongediertebestrijding B.V. Tilburg