Vul hier in wat u zoekt

Marietrees Dusseldorp - Maatwerk in Huiswerk Wijk Bij Duurstede

Mazijk 6 3961BN Wijk Bij Duurstede
 • Telefoonnummer:
 • Bedrijf nu anoniem bellen:

  Waarom anoniem bellen?

  • Privacy op uw telefoon, geen last van callcenters
  • Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld
  • Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden
  (€ 0,90 cpm)
 • Doorverbind code:
 • Ontdek de scherpste prijs:

Informatie over Marietrees Dusseldorp - Maatwerk in Huiswerk in Wijk Bij Duurstede

Als je op school zit, is zelfstandig en efficiënt leren belangrijk. Met de huiswerkbegeleiding in Wijk bij Duurstede van Marietrees Dusseldorp ondersteunen we dat door jouw studievaardigheden te trainen. Zo leer je je werk goed te plannen, daarin structuur aan te brengen en ontdek je welke studievaardigheden goed bij jou passen. Zo kun je uiteindelijk zelfstandig het leerproces doorlopen, boek je resultaten op school en ontwikkel je ook je zelfvertrouwen.

Voor wie?
De huiswerkklas is met name bedoeld voor leerlingen uit de onderbouw van HAVO/VWO en leerlingen van het VMBO. Per leerling wordt gericht gewerkt aan díe punten waarin vooruitgang kan worden geboekt. Zo zijn er leerlingen die geen moeite hebben met het niveau van hun opleiding, maar die opzien tegen het samenwerken met andere leerlingen en/of het geven van een presentatie. Als je daar tegenaan loopt, zorgen we ervoor dat je met meer zelfvertrouwen aan de groepsopdrachten zult werken en dat presentaties je steeds makkelijker afgaan.

Bij hoger begaafde leerlingen ontbreekt het met name wel eens aan concentratie en motivatie. Het gebeurt dan ook regelmatig dat deze leerlingen onder hun niveau gaan werken. Door duidelijkheid en structuur te bieden, kunnen leerlingen weer gemotiveerd en met plezier naar school. Met een aansprekende aanpak kun je alsnog je vaardigheden ontwikkelingen én betere aansluiting vinden bij je klasgenoten.

Maatwerk in Huiswerk is er ook voor leerlingen uit het VSO-onderwijs. Door de persoonlijke aandacht en met behulp van externe adviseurs kunnen wij op basis van het begeleidingsplan leerlingen helpen hun talenten optimaal te ontwikkelen met als uiteindelijk resultaat een diploma op het juiste niveau te behalen.

Achtergrondinformatie
Recente onderzoeken hebben laten zien dat het puberbrein nog niet voldoende ontwikkeld is om geheel zelf verantwoordelijkheid te nemen voor het schoolwerk. Leerlingen hebben juist in deze leeftijdsfase goede ondersteuning nodig bij hun studie. Een goede werksfeer wordt mede bepaald door een prettige relatie tussen leerling en begeleider.

Oog voor het welzijn van de leerling en hulp op maat zijn principes die aan de basis staan van goede huiswerkbegeleiding. Ook de leerling zal hierbij zijn inzet moeten laten zien, zowel in gedrag als studiehouding, om tot een optimaal resultaat te komen. Regelmatig is er overleg met ouders en leerling om de voortgang te bespreken.

Marietrees Dusseldorp - Maatwerk in Huiswerk is geverifiëerd door eigenaar.

Geef als eerste een beoordeling aan Marietrees Dusseldorp - Maatwerk in Huiswerk in Wijk Bij Duurstede

Gerelateerde bedrijven Marietrees Dusseldorp - Maatwerk in Huiswerk Wijk Bij Duurstede