Vul hier in wat u zoekt

Cleaning Service Clean Scheemda

Hoogeweg 40 9679AK Scheemda
 • Mobiel:
 • Bedrijf nu anoniem bellen:

  Waarom anoniem bellen?

  • Privacy op uw telefoon, geen last van callcenters
  • Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld
  • Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden
  (€ 0,90 cpm)
 • Doorverbind code:
 • Ontdek de scherpste prijs:

Informatie over Cleaning Service Clean in Scheemda

Mijn visie
Cleaning Service Clean is in 2012 opgericht. In de loop van 2012 al snel uitgegroeid tot de organisatie die nu een naam heeft verworven in de regio. Mijn doelstelling is om de opdrachtgever een totaalpakket aan diensten te kunnen aanbieden.

Hoogste kwaliteit
Cleaning Service Clean stelt zich dagelijks ten doel om op het gebied van bedrijfsmatig schoonmaakonderhoud, glasbewassing en facilitaire diensten een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau te behalen. Om dit te realiseren, maak ik gebruik van de beste producten en mijn kennis en ervaring. Cleaning Service Clean voert de werkzaamheden professioneel uit. Wat u ook mag verwachten van een schoonmaker!

Servicegericht
De professionalisering die Cleaning Service Clean bezit, geeft het vertrouwen dat u als potentiële opdrachtgever mag verwachten. Cleaning Service Clean is een eenmanszaak, en vandaar dat de communicatielijnen naar de klant toe kort en effectief zijn. Het resultaat is, dat de service van Cleaning Service Clean hoog aangeschreven staat. Ik wil alles zo vlekkeloos mogelijk laten verlopen. Daarom ­maak ik met u, op basis van uw wensen, van tevoren een planning. En daar houd ik me ook aan. U geeft mij de ­sleutel van uw bedrijf / woning letterlijk. Dat kan alleen op ­basis van vertrouwen. U geeft uw pand, uw apparatuur, uw vertrouwelijke stukken in mijn handen. Ik ben daar heel goed van bewust. U als opdrachtgever kan en mag dus ook van mij verwachten dat ik voor u een sterke partner ben voor het uitvoeren van al uw opdrachten op het gebied van totale schoonmaakdienstverlening, glasbewassing, facilitaire diensten en/of grafonderhoud.

Werkwijze
Schoonmaken is een vak. Het is ook mensenwerk. Daarom streven ik naar een optimaal en persoonlijk contact met mijn opdrachtgevers.Dit begint al bij de offerte. Graag maak ik met u een geheel vrijblijvende afspraak, bijvoorkeur op de schoon te maken locatie, zodat ik in een persoonlijk gesprek met u kennis kunnen maken, en waarin ik in uw wensen ten aanzien van het schoonmaakonderhoud en de frequentie hiervan kan bespreken. Aan de hand van uw wensen en mijn opname van de locatie, zet ik het een en ander op een rijtje in een offerte, gekoppeld aan een werkschema. Enige tijd nadat de werkzaamheden zijn begonnen nodig ik u uit voor een kort evaluatiegesprek waarin u kunt aangeven of de uitgevoerde werkzaamheden overeenkomen met uw verwachtingen en u eventueel nadere wensen kenbaar kunt maken. Tevens kunt u te allen tijde communiceren met mij, mochten de werkzaamheden na kantoortijd uitgevoerd worden, door middel van het logboek. Hierover zal ik u in het kennismakingsgesprek meer over vertellen. Ik neem de veiligheid van uw bedrijf zeer serieus en zal samen met u uw huisregels, afsluitprocedure en eventuele alarminstallatie doornemen. Graag maak ik met u een geheel vrijblijvende afspraak om gezamenlijk uw schoonmaakbehoeften te inventariseren.

Ik doe mijn werk met plezier en enthousiasme hetgeen resulteert in kwaliteit.

Cleaning Service Clean is geverifiëerd door eigenaar.

Onze bezoekers over Cleaning Service Clean in Scheemda

 • Telefonische bereikbaarheid:
  100%
  bereikbaar
 • Algemene indruk van dit bedrijf:
  7.7
  7 beoordelingen
 • Beoordeling service van dit bedrijf:
  9.2
  5 beoordelingen
 • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
  10
  5 beoordelingen
 • Totaal:
  8.8
  17 beoordelingen
Geef beoordeling

Reviews over Cleaning Service Clean in Scheemda


1 review
8.7
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Komen al jaren bij ons. Voor extra werk wat wij vragen krijgen wij een duidelijke offerte/prijs dezelfde dag nog via de mail. Heel goed te begrijpen dat dit schriftelijk gebeurd ipv mondelijk. Altijd keurig op tijd, mocht er iets zijn dan wordt dat keurig netjes gemeld van te voren. Kan niets anders dan positief zijn over dit bedrijf. Kwaliteit om nog even te benadrukken is echt super (zeker in vergelijking met de vorige glazenwassers bij ons door de jaren heen). Nooit geen op- of aanmerking hoeven te maken ma de werkzaamheden. Zet dit zo door en CSC kan heel groot worden.


1 review
8.7
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Eerdaags gebeld voor een offerte aanvraag. Toevallig was hij in de buurt en maakte ook gelijk tijd om bij mij langs te komen. Leuke, nette jongeman en goed in omgang. Duidelijke offerte gespecificeerd dezelfde avond ontvangen per mail. Werkzaamheden zijn nu net uitgevoerd. En kan niet anders zeggen dat het gedegen is uitgevoerd. Eindelijk een schoonmaker gevonden die te vertrouwen is in wat hij zegt/doet, en ook een keurige nette prijs (idd zelf doen is goedkoper). Gelijk andere offerte aangevraagd. Ik ben zeer tevreden / te spreken over Cleaning Service Clean.


1 review
10
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Heel netjes te woord gestaan, super snel een offerte binnen voor een scherpe prijs. Prima uitgevoerd en keurig netjes een factuur ontvangen met aandachtspunten voor de woning die hij tegenkwam met het schoonmaken. Dat noem ik service.