Vul hier in wat u zoekt

Informatie over Privehuis Park 118 in Amsterdam

U wilt de dagelijkse sleur even onderbreken? Even nieuwe energie opdoen en je ontspannen in gezelschap van één of meerdere sexy dames? Dan is Park 118 het ondeugendste adresje van Amsterdam en omstreken om heerlijk te relaxen.

Bij Park 118 zijn 7 dagen per week diverse sexy dames aanwezig in de leeftijd van 18 tot ca. 40 lentes en met een keur van diverse nationaliteiten. Ieder met haar eigen specialiteit en ondeugende service. De Park 118 girls verwennen jou met plezier op 1 van de sfeervolle luxueuze kamers waarvan enkelen voorzien zijn van een jacuzzi en of douchecabine. Tevens kunt u voor een sauna-arrangement kiezen in onze speciale VIP-kamer waarnaast een heerlijke sauna met douchecabine is gesitueerd. Zo kunt u samen met de sexy dame van uw keuze genieten van elkaar, een weldaad voor uw lichaam en geest!

Discretie, hygiene & service staan bij Park 118 hoog in het vaandel. Zo wordt u altijd separaat van andere gasten voorgesteld aan de beschikbare dames. Ons privéhuis is discreet gelegen tegenover het Sarphatipark in de bekende en goede wijk De Oude Pijp net ten zuiden van het Centrum van Amsterdam. De bekende Albert Cuypstraat maar ook Centraal Station en de RAI zijn op 5 minuten afstand.

Hier op onze website kunt u de diverse mogelijkheden en een impressie van de Park 118 girls en ons privéhuis op uw gemak bekijken alvorens u een bezoek brengt aan ons privéhuis.

De sexy dames die bij ons ontvangen hopen u met een glimlach te mogen verwelkomen, en u ook met een nog bredere glimlach, voldaan ons privéhuis te mogen doen verlaten.

Openingstijden 7 dagen per week: maandag t/m zaterdag 11.00-0.00 uur en zondag 12.00-0.00 uur.

U bent van harte welkom bij Park 118!

Onze bezoekers over Privehuis Park 118 in Amsterdam

 • Telefonische bereikbaarheid:
  50%
  bereikbaar
 • Algemene indruk van dit bedrijf:
  5
  20 beoordelingen
 • Beoordeling service van dit bedrijf:
  6
  14 beoordelingen
 • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
  6.3
  13 beoordelingen
 • Totaal:
  5.7
  47 beoordelingen
Geef beoordeling

Reviews over Privehuis Park 118 in Amsterdam


1 review
10
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Top service met schone en ruime kamers en vriendelijke ontvangst

Foto's Privehuis Park 118

Video's Privehuis Park 118