Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)
Schrijf review

FysioVerde Vijlen Vijlen
Geverifieerd

Pater Gelissenstraat 38-A 6294 BN Vijlen

Informatie over FysioVerde Vijlen in Vijlen

Door een blessure kunt u niet of nauwelijks sporten, u heeft een operatie gehad en moet revalideren of u heeft lichamelijke klachten door stress.

Dit zijn allemaal klachten met een zekere impact op uw levenskwaliteit. Ongeacht de oorzaak wilt u het liefst zo snel mogelijk klachtenvrij door het leven gaan!

Afhankelijk van uw lichamelijke klacht en persoonlijke doelstelling zal er in samenspraak met u een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld worden.

Persoonlijke aandacht staat centraal in onze praktijk. Zo wordt er niet gewerkt met wachtlijsten. We trachten altijd een afspraak binnen 48 uur met u te realiseren en voor spoedgevallen wordt er direct een oplossing gezocht

Gezien we met alle Nederlandse zorgverzekeraars overeenkomsten hebben afgesloten kunt u voor al uw fysiotherapeutische zorg bij ons terecht ongeacht bij welke zorgverzekeraar u verzekerd bent.

In het kader van Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF) zijn we direct toegankelijk voor een screening en aanvullend beleid, dit betekent dat een verwijzing van huisarts of specialist niet noodzakelijk is.

Op onze website vindt u onder andere meer informatie over onze diensten, openingstijden, handige links en verschillende manieren om contact met ons op te nemen.

FysioVerde Vijlen is geverifieerd door eigenaar via Places.nl.

Onze bezoekers over FysioVerde Vijlen in Vijlen

 • Telefonische bereikbaarheid:
  100%
  bereikbaar
 • Algemene indruk van dit bedrijf:
  6.3
  6 beoordelingen
 • Beoordeling service van dit bedrijf:
  8.4
  5 beoordelingen
 • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
  7.6
  5 beoordelingen
 • Totaal:
  7.4
  16 beoordelingen
Geef beoordeling

Gerelateerde bedrijven FysioVerde Vijlen Vijlen