Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Visspecialist Stevenshof Leiden

Places.nl niet geclaimd Niet geclaimd
Stevensbloem 163
2331 JC Leiden
Schrijf review
  • Mobiel
    Toon telefoonnummer
  • Bel voor bedrijf zoeken Places Nummerinformatie
    (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
    1822 - Places Nummerinformatie
    Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  • Is dit uw bedrijf?
  • Geen website vermeld
  • Places Website

Informatie over Visspecialist Stevenshof in Leiden

Verrichten van de voorbereidende rechtshandelingen om te komen tot de vestiging van een visspeciaalzaak

Places.nl niet geclaimdBedrijf is niet geclaimd

Bent u de eigenaar van dit bedrijf? Claim gratis uw vermelding en beheer uw gegevens via places.nl

Kaart is niet beschikbaar

Onze bezoekers over Visspecialist Stevenshof in Leiden

star star star star star
Gemiddeld cijfer
  • Gemiddelde beoordeling
    star star star star star
    9/10
    (22 beoordelingen)
  • Telefonische bereikbaarheid
    star star star star star
    50%
    bereikbaar
  • Algemene indruk
    star star star star star
    9.5/10
    (8 beoordelingen)
  • Beoordeling service
    star star star star star
    8.9/10
    (7 beoordelingen)
  • Prijs/kwaliteit verhouding
    star star star star star
    8.6/10
    (7 beoordelingen)
Geef een beoordeling

Reviews over Visspecialist Stevenshof in Leiden

star star star star star
Hoe is deze score opgebouwd? expand_more
Verschillende keren vissalades besteld en waren steeds heel goed. Lekker en waar voor je geld. Wat ook erg mee telt is de Higiene van de Zaak, altijk wanneer je ook komt heel schoon.
En niet te vergeten de vriendelijke Baas, je wordt daar zeer goed geholpen. Met vragen over vis kun je altijd bij hem terecht. .

Mevr. H. de Vos.
Leiderdorp.
P.S. afstand geen bezwaar voor ons.

star star star star star
Hoe is deze score opgebouwd? expand_more
Goed advies toen ik voor de talapia ging. Dit schijnt een vis te zijn die met veel antibiotica groeit. De vis werd uiteindelijk door de visboer in een ovenschaal klaargemaakt met tijm en zeekraal. Heel simpel, verschrikkelijk lekker. Mijn kookkunst steeg in achting bij mijn gasten.