Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Oetgensstraat, Amsterdam

Gemeente Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Oetgensstraat in Amsterdam
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  126
 • Bedrijven
  22
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  80 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  B
 • Postcodes
  1091 RG, 1091 RB, 1091 RD, 1091 RA, 1091 RC, 1091 RE
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €420.000 - €455.000 info

Over Oetgensstraat Amsterdam

Oetgensstraat is een straat in de plaats Amsterdam, in de gemeente Amsterdam en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Oetgensstraat Amsterdam zijn in totaal 148 adressen gevestigd, waarvan 126 adressen een woning betreffen en 22 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Oetgensstraat Amsterdam is 80 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 5, met een grootte van 106 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 113, met een grootte van 46 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Amsterdam is 78 m2. Vergeleken met alle straten in Amsterdam heeft Oetgensstraat gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Oetgensstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Oetgensstraat
Amsterdam
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Oetgensstraat Amsterdam is 1980. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1980 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 10).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Amsterdam is 1940. Vergeleken met alle gebouwen in Amsterdam zijn de gebouwen in Oetgensstraat Amsterdam gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Oetgensstraat Amsterdam gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Oetgensstraat
Amsterdam
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Oetgensstraat Amsterdam wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 5. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €573.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Oetgensstraat Amsterdam wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 27, 43 en 52. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €284.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Oetgensstraat Amsterdam wordt geschat op €438.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Amsterdam is €443.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Amsterdam is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Oetgensstraat Amsterdam dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Oetgensstraat Amsterdam dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Oetgensstraat
Amsterdam
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Oetgensstraat Amsterdam is B (waaronder huisnummer 3) en het minst voorkomende energielabel is C (waaronder huisnummer 20). Het meest zuinige energielabel in Oetgensstraat Amsterdam is A, terwijl C het minst zuinige energielabel in Oetgensstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Amsterdam is C, waardoor Oetgensstraat met meest voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Amsterdam.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Oetgensstraat met meeste voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Oetgensstraat Amsterdam | Meest zuinig
Energielabel Oetgensstraat Amsterdam | Minst zuinig
Energielabel Oetgensstraat Amsterdam | Meest voorkomend

Bedrijven in Oetgensstraat Amsterdam

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Oetgensstraat Amsterdam. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Oetgensstraat Amsterdam? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Oetgensstraat Amsterdam

Toon alle adressen
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Oetgensstraat in Amsterdam? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden