Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Molendijk, Arkel

Gemeente Molenlanden
Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Molendijk in Arkel

Over Molendijk Arkel

Molendijk is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Molenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Molendijk Arkel zijn in totaal 12 adressen gevestigd, waarvan 7 adressen een woning betreffen en 5 bedrijven een bedrijf betreffen.

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Molendijk Arkel is 210 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 5, met een grootte van 291 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 4, met een grootte van 143 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Molendijk gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Molendijk dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Molendijk
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Molendijk Arkel is 1981. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1971 (waaronder huisnummer huisnummer 2). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1-A).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Molendijk Arkel gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Molendijk Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Molendijk
Arkel
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Molendijk Arkel is B (waaronder huisnummer 1-B) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 1-B). Het meest zuinige energielabel in Molendijk Arkel is B, terwijl B het minst zuinige energielabel in Molendijk is.

Het meeste voorkomende energielabel in Arkel is C, waardoor Molendijk met meest voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Arkel.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Molendijk met meeste voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Molendijk Arkel | Meest zuinig
Energielabel Molendijk Arkel | Minst zuinig
Energielabel Molendijk Arkel | Meest voorkomend

Bedrijven in Molendijk Arkel

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Molendijk Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Molendijk Arkel? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Molendijk Arkel

Adres Postcode
Molendijk 1 4241 XK
Molendijk 1-A 4241 XK
Molendijk 1-B 4241 XK
Molendijk 2 4241 XK
Adres Postcode
Molendijk 3 4241 XK
Molendijk 4 4241 XK
Molendijk 5 4241 XK
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Molendijk in Arkel? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden