Onderweg 6-A, Arkel

Gemeente Molenlanden | Provincie Zuid-Holland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Geen kaart beschikbaar voor deze locatie
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:Onbekend
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:1970
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
4241 XG
Functie:
Overige Gebruiksfunctie
Alles over:
Bel voor adres zoeken

Places Nummerinformatie

(90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Adres

Het adres Onderweg 6-A bevindt zich in de plaats Arkel, in de gemeente Molenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. De postcode van het adres is 4241 XG en het adres heeft een overige gebruiksfunctie. Het bouwjaar is 1970.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Onderweg 6-A Arkel
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Onderweg 6-A heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Onderweg 6-A Arkel te schrijven!
Schrijf een review
Energielabel Onderweg 6-A Arkel

Energielabel

Het energielabel van Onderweg 6-A is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Onderweg Arkel is E en het minst voorkomende energielabel is D. Het meest zuinige energielabel in Onderweg Arkel is A, terwijl G het minst zuinige energielabel in Onderweg is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Onderweg 6-A in Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Onderweg 6-A in Arkel dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Onderweg 6-A in Arkel heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.