Stationsweg 15-Z, Arkel

Gemeente Molenlanden | Provincie Zuid-Holland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Geen kaart beschikbaar voor deze locatie
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:70 m2
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:2021
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
4241 XH
Functie:
Woonfunctie
Alles over:
Hulp nodig met het zoeken?

Places Nummerinformatie

(90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Adres

Het adres Stationsweg 15-Z bevindt zich in de plaats Arkel, in de gemeente Molenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. De postcode van het adres is 4241 XH en het adres heeft een woonfunctie. Het bouwjaar is 2021.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Stationsweg 15-Z Arkel
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Stationsweg 15-Z heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Stationsweg 15-Z Arkel te schrijven!
Schrijf een review

Woonoppervlakte

Stationsweg 15-Z heeft een woonoppervlakte van 70 m2. De gemiddelde woonoppervlakte in Stationsweg Arkel is 186 m2, waarmee Stationsweg 15-Z dus een kleinere woonoppervlakte heeft.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft Stationsweg 15-Z dus kleinere woonoppervlakte.

Woonoppervlakte Stationsweg 15-Z Arkel
Energielabel Stationsweg 15-Z Arkel

Energielabel

Het energielabel van Stationsweg 15-Z is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Stationsweg Arkel is B en het minst voorkomende energielabel is F. Het meest zuinige energielabel in Stationsweg Arkel is A, terwijl G het minst zuinige energielabel in Stationsweg is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Stationsweg 15-Z in Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Stationsweg 15-Z in Arkel dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Stationsweg 15-Z in Arkel heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.