Vlietskade 8008-A, Arkel

Gemeente Molenlanden | Provincie Zuid-Holland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Geen kaart beschikbaar voor deze locatie
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:Onbekend
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:1999
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
4241 WS
Functie:
Industriefunctie
Alles over:
Hulp nodig met het zoeken?

Places Nummerinformatie

(90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Adres

Het adres Vlietskade 8008-A bevindt zich in de plaats Arkel, in de gemeente Molenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. De postcode van het adres is 4241 WS en het adres heeft een industriefunctie. Het bouwjaar is 1999.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Vlietskade 8008-A Arkel
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Vlietskade 8008-A heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Vlietskade 8008-A Arkel te schrijven!
Schrijf een review
Energielabel Vlietskade 8008-A Arkel

Energielabel

Het energielabel van Vlietskade 8008-A is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Vlietskade Arkel is A en het minst voorkomende energielabel is G. Het meest zuinige energielabel in Vlietskade Arkel is A++, terwijl G het minst zuinige energielabel in Vlietskade is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Vlietskade 8008-A in Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Vlietskade 8008-A in Arkel dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Vlietskade 8008-A in Arkel heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.