Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Botterstraat, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Botterstraat in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  73
 • Bedrijven
  25
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  126 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  C
 • Postcodes
  1271 XL, 1271 XM, 1271 XN
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €400.000 - €433.000 info

Over Botterstraat Huizen

Botterstraat is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Botterstraat Huizen zijn in totaal 98 adressen gevestigd, waarvan 73 adressen een woning betreffen en 25 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Botterstraat Huizen is 232 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 34, met een grootte van 428 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 32, met een grootte van 82 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Botterstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Botterstraat Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Botterstraat
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Botterstraat Huizen is 126 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 7-B, met een grootte van 268 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 35-A, met een grootte van 72 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Botterstraat gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Botterstraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Botterstraat
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Botterstraat Huizen is 1962. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1908 (waaronder huisnummer huisnummer 11). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 43-C).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Botterstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Botterstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Botterstraat
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Botterstraat Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 50. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €1.048.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Botterstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 24-A. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €183.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Botterstraat Huizen wordt geschat op €416.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Botterstraat Huizen dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Botterstraat Huizen dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Botterstraat
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Botterstraat Huizen is C (waaronder huisnummer 47) en het minst voorkomende energielabel is G (waaronder huisnummer 32). Het meest zuinige energielabel in Botterstraat Huizen is A+++, terwijl G het minst zuinige energielabel in Botterstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Botterstraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Botterstraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Botterstraat Huizen | Meest zuinig
Energielabel Botterstraat Huizen | Minst zuinig
Energielabel Botterstraat Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Botterstraat Huizen

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Botterstraat Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Botterstraat Huizen? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Botterstraat Huizen

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Botterstraat in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden