Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Havenstraat, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Havenstraat in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  60
 • Bedrijven
  25
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  122 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  C
 • Postcodes
  1271 AG, 1271 AB, 1271 AE, 1271 AC, 1271 GD, 1271 AD
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €390.000 - €422.000 info

Over Havenstraat Huizen

Havenstraat is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Havenstraat Huizen zijn in totaal 85 adressen gevestigd, waarvan 60 adressen een woning betreffen en 25 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Havenstraat Huizen is 284 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 29, met een grootte van 793 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 28, met een grootte van 94 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Havenstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Havenstraat Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Havenstraat
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Havenstraat Huizen is 122 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 29, met een grootte van 376 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 15-A, met een grootte van 55 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Havenstraat gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Havenstraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Havenstraat
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Havenstraat Huizen is 1967. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 36, wat als bouwjaar 1800 heeft. De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 72).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Havenstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Havenstraat Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Havenstraat
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Havenstraat Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 29. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €1.275.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Havenstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 15-A. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €156.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Havenstraat Huizen wordt geschat op €406.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Havenstraat Huizen dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Havenstraat Huizen dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Havenstraat
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Havenstraat Huizen is C (waaronder huisnummer 14) en het minst voorkomende energielabel is E (waaronder huisnummer 13). Het meest zuinige energielabel in Havenstraat Huizen is A, terwijl G het minst zuinige energielabel in Havenstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Havenstraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Havenstraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Havenstraat Huizen | Meest zuinig
Energielabel Havenstraat Huizen | Minst zuinig
Energielabel Havenstraat Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Havenstraat Huizen

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Havenstraat Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Havenstraat Huizen? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Havenstraat Huizen

Toon alle adressen
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Havenstraat in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden