Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Messchaertlaan, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Messchaertlaan in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  8
 • Bedrijven
  4
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  421 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  A
 • Postcode
  1272 NZ
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €1.945.000 - €2.108.000 info

Over Messchaertlaan Huizen

Messchaertlaan is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Messchaertlaan Huizen zijn in totaal 12 adressen gevestigd, waarvan 8 adressen een woning betreffen en 4 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Messchaertlaan Huizen is 2836 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 8, met een grootte van 4000 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 7, met een grootte van 1767 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Messchaertlaan gemiddeld gezien dus een grotere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Messchaertlaan Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Messchaertlaan
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Messchaertlaan Huizen is 421 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 4, met een grootte van 618 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 7, met een grootte van 238 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Messchaertlaan gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Messchaertlaan dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Messchaertlaan
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Messchaertlaan Huizen is 1965. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 8, wat als bouwjaar 1927 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 4, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Messchaertlaan Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Messchaertlaan Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Messchaertlaan
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Messchaertlaan Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 4. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €2.804.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Messchaertlaan wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 7. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €1.538.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Messchaertlaan Huizen wordt geschat op €2.027.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Messchaertlaan Huizen dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Messchaertlaan Huizen dus lager.

Gem. WOZ-waardes
Messchaertlaan
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Messchaertlaan Huizen is A (waaronder huisnummer 4) en het minst voorkomende energielabel is A (waaronder huisnummer 4). Het meest zuinige energielabel in Messchaertlaan Huizen is A, terwijl A het minst zuinige energielabel in Messchaertlaan is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Messchaertlaan met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Messchaertlaan met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Messchaertlaan Huizen | Meest zuinig
Energielabel Messchaertlaan Huizen | Minst zuinig
Energielabel Messchaertlaan Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Messchaertlaan Huizen

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Messchaertlaan Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Messchaertlaan Huizen? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Messchaertlaan Huizen

Adres Postcode
Messchaertlaan 1 1272 NZ
Messchaertlaan 3 1272 NZ
Messchaertlaan 4 1272 NZ
Messchaertlaan 5 1272 NZ
Adres Postcode
Messchaertlaan 6 1272 NZ
Messchaertlaan 7 1272 NZ
Messchaertlaan 8 1272 NZ
Messchaertlaan 10 1272 NZ
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Messchaertlaan in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden