Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Middelgronden, Huizen

Gemeente Huizen
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Middelgronden in Huizen
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  210
 • Bedrijven
  25
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  105 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  C
 • Postcodes
  1274 BC, 1274 BT, 1274 BL, 1274 BN, 1274 BE, 1274 BG, 1274 BH, 1274 BJ, 1274 BV, 1274 BP
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €289.000 - €313.000 info

Over Middelgronden Huizen

Middelgronden is een straat in de plaats Huizen, in de gemeente Huizen en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Middelgronden Huizen zijn in totaal 235 adressen gevestigd, waarvan 210 adressen een woning betreffen en 25 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Middelgronden Huizen is 187 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 50, met een grootte van 388 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 148-A, met een grootte van 19 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Huizen is 327 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Middelgronden gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Middelgronden Huizen dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Middelgronden
Huizen
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Middelgronden Huizen is 105 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 25, met een grootte van 171 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 95, met een grootte van 68 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Huizen is 120 m2. Vergeleken met alle straten in Huizen heeft Middelgronden gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Middelgronden dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Middelgronden
Huizen
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Middelgronden Huizen is 1983. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1982 (waaronder huisnummer huisnummer 9). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 72, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Huizen is 1973. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen zijn de gebouwen in Middelgronden Huizen gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Middelgronden Huizen gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Middelgronden
Huizen
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Middelgronden Huizen wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 50. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €554.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Middelgronden Huizen wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 148-A, 148-B en 241-A. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €26.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Middelgronden Huizen wordt geschat op €301.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Huizen is €385.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Huizen is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Middelgronden Huizen dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Middelgronden Huizen dus lager.

Gem. WOZ-waardes
Middelgronden
Huizen
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Middelgronden Huizen is C (waaronder huisnummer 4) en het minst voorkomende energielabel is D (waaronder huisnummer 23). Het meest zuinige energielabel in Middelgronden Huizen is B, terwijl D het minst zuinige energielabel in Middelgronden is.

Het meeste voorkomende energielabel in Huizen is C, waardoor Middelgronden met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Huizen.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Middelgronden met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Middelgronden Huizen | Meest zuinig
Energielabel Middelgronden Huizen | Minst zuinig
Energielabel Middelgronden Huizen | Meest voorkomend

Bedrijven in Middelgronden Huizen

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Middelgronden Huizen. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Middelgronden Huizen? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Alle adressen in Middelgronden Huizen

Toon alle adressen
Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Middelgronden in Huizen? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden