Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Steffenskamp, Laren (Noord-Holland)

Gemeente Laren
Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Steffenskamp in Laren (Noord-Holland)
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  24
 • Bedrijven
  9
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  117 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  D
 • Postcode
  1251 ZT
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €557.000 - €603.000 info

Over Steffenskamp Laren (Noord-Holland)

Steffenskamp is een straat in de plaats Laren (Noord-Holland), in de gemeente Laren en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Steffenskamp Laren (Noord-Holland) zijn in totaal 33 adressen gevestigd, waarvan 24 adressen een woning betreffen en 9 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Steffenskamp Laren (Noord-Holland) is 317 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 12, met een grootte van 613 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 2-G02, met een grootte van 20 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Laren (Noord-Holland) is 701 m2. Vergeleken met alle straten in Laren (Noord-Holland) heeft Steffenskamp gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Steffenskamp Laren (Noord-Holland) dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Steffenskamp
Laren (Noord-Holland)
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Steffenskamp Laren (Noord-Holland) is 117 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 17, met een grootte van 222 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 3, met een grootte van 91 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Laren (Noord-Holland) is 161 m2. Vergeleken met alle straten in Laren (Noord-Holland) heeft Steffenskamp gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Steffenskamp dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Steffenskamp
Laren (Noord-Holland)
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Steffenskamp Laren (Noord-Holland) is 1958. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1952 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 2-G01).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Laren (Noord-Holland) is 1954. Vergeleken met alle gebouwen in Laren (Noord-Holland) zijn de gebouwen in Steffenskamp Laren (Noord-Holland) gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Steffenskamp Laren (Noord-Holland) gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Steffenskamp
Laren (Noord-Holland)
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Steffenskamp Laren (Noord-Holland) wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 16. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €1.139.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Steffenskamp wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 2-G04. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €30.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Steffenskamp Laren (Noord-Holland) wordt geschat op €580.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Laren (Noord-Holland) is €762.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Laren (Noord-Holland) is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Steffenskamp Laren (Noord-Holland) dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Steffenskamp Laren (Noord-Holland) dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Steffenskamp
Laren (Noord-Holland)
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Steffenskamp Laren (Noord-Holland) is D (waaronder huisnummer 2) en het minst voorkomende energielabel is E (waaronder huisnummer 9). Het meest zuinige energielabel in Steffenskamp Laren (Noord-Holland) is D, terwijl E het minst zuinige energielabel in Steffenskamp is.

Het meeste voorkomende energielabel in Laren (Noord-Holland) is C, waardoor Steffenskamp met meest voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Laren (Noord-Holland).

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Steffenskamp met meeste voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Steffenskamp Laren (Noord-Holland) | Meest zuinig
Energielabel Steffenskamp Laren (Noord-Holland) | Minst zuinig
Energielabel Steffenskamp Laren (Noord-Holland) | Meest voorkomend

Alle adressen in Steffenskamp Laren (Noord-Holland)

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Steffenskamp in Laren (Noord-Holland)? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden