H.M. Van Randwijklaan 23, Middenbeemster

Gemeente Purmerend | Provincie Noord-Holland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Kaartweergave H.M. Van Randwijklaan 23 in Middenbeemster
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:219 m2
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:2022
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
1462 XR
Functie:
Woonfunctie
Zoekt u een Bedrijf of Persoon?

(90 ct/min) - Places Nummerinformatie

Adres

Het adres H.M. Van Randwijklaan 23 bevindt zich in de plaats Middenbeemster, in de gemeente Purmerend en daarmee in de provincie Noord-Holland. De postcode van het adres is 1462 XR en het adres heeft een woonfunctie. Het bouwjaar is 2022.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over H.M. Van Randwijklaan 23 Middenbeemster
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

H.M. Van Randwijklaan 23 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over H.M. Van Randwijklaan 23 Middenbeemster te schrijven!
Schrijf een review

Woonoppervlakte

H.M. Van Randwijklaan 23 heeft een woonoppervlakte van 219 m2. De gemiddelde woonoppervlakte in H.M. Van Randwijklaan Middenbeemster is 183 m2, waarmee H.M. Van Randwijklaan 23 dus een grotere woonoppervlakte heeft.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft H.M. Van Randwijklaan 23 dus grotere woonoppervlakte.

Woonoppervlakte H.M. Van Randwijklaan 23 Middenbeemster
Energielabel H.M. Van Randwijklaan 23 Middenbeemster

Energielabel

Het energielabel van H.M. Van Randwijklaan 23 is onbekend. De meest voorkomende energielabel in H.M. Van Randwijklaan Middenbeemster is B en het minst voorkomende energielabel is F. Het meest zuinige energielabel in H.M. Van Randwijklaan Middenbeemster is A, terwijl F het minst zuinige energielabel in H.M. Van Randwijklaan is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op H.M. Van Randwijklaan 23 in Middenbeemster. Bent u de eigenaar van een bedrijf op H.M. Van Randwijklaan 23 in Middenbeemster dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

H.M. Van Randwijklaan 23 in Middenbeemster heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.