Insulindeweg 11-B, Middenbeemster

Gemeente Beemster | Provincie Noord-Holland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Kaartweergave Insulindeweg 11-B in Middenbeemster
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:Onbekend
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:1980
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
1462 MJ
Functie:
Sportfunctie
Zoekt u een Bedrijf of Persoon?

(90 ct/min) - Places Nummerinformatie

Adres

Het adres Insulindeweg 11-B bevindt zich in de plaats Middenbeemster, in de gemeente Beemster en daarmee in de provincie Noord-Holland. De postcode van het adres is 1462 MJ en het adres heeft een sportfunctie. Het bouwjaar is 1980.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Insulindeweg 11-B Middenbeemster
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Insulindeweg 11-B heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Insulindeweg 11-B Middenbeemster te schrijven!
Schrijf een review
Energielabel Insulindeweg 11-B Middenbeemster

Energielabel

Het energielabel van Insulindeweg 11-B is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Insulindeweg Middenbeemster is C en het minst voorkomende energielabel is E. Het meest zuinige energielabel in Insulindeweg Middenbeemster is A, terwijl E het minst zuinige energielabel in Insulindeweg is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Insulindeweg 11-B in Middenbeemster. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Insulindeweg 11-B in Middenbeemster dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Insulindeweg 11-B in Middenbeemster heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.