Jacob Grootstraat, Middenbeemster

Gemeente Purmerend | Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Jacob Grootstraat in Middenbeemster
Adressen:
30
Woningen:
30
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
115 m2
Meest voorkomende energielabel:
B
Postcodes:
1462 XG, 1462 XH
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€321.000 - €348.000

Over Jacob Grootstraat Middenbeemster

Jacob Grootstraat is een straat in de plaats Middenbeemster, in de gemeente Purmerend en daarmee in de provincie Noord-Holland. In Jacob Grootstraat Middenbeemster zijn er in totaal 30 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Jacob Grootstraat Middenbeemster is 223 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 550 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 18, met een grootte van 151 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Middenbeemster is 738 m2. Vergeleken met alle straten in Middenbeemster heeft Jacob Grootstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Jacob Grootstraat Middenbeemster dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Jacob Grootstraat
Middenbeemster
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Jacob Grootstraat Middenbeemster is 115 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 183 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 19, met een grootte van 100 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Middenbeemster is 145 m2. Vergeleken met alle straten in Middenbeemster heeft Jacob Grootstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Jacob Grootstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Jacob Grootstraat
Middenbeemster
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Jacob Grootstraat Middenbeemster is 1970. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1969 (waaronder huisnummer huisnummer 16). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 4).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Middenbeemster is 1972. Vergeleken met alle gebouwen in Middenbeemster zijn de gebouwen in Jacob Grootstraat Middenbeemster gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Jacob Grootstraat Middenbeemster gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Jacob Grootstraat
Middenbeemster
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Jacob Grootstraat Middenbeemster wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 2. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €622.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Jacob Grootstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 26. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €259.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Jacob Grootstraat Middenbeemster wordt geschat op €334.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Middenbeemster is €402.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Middenbeemster is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Jacob Grootstraat Middenbeemster dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Jacob Grootstraat Middenbeemster dus hoger.

Gemiddelde WOZ-waardes
Jacob Grootstraat
Middenbeemster
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Jacob Grootstraat Middenbeemster is B (waaronder huisnummer 4) en het minst voorkomende energielabel is D (waaronder huisnummer 14). Het meest zuinige energielabel in Jacob Grootstraat Middenbeemster is A, terwijl D het minst zuinige energielabel in Jacob Grootstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Middenbeemster is A, waardoor Jacob Grootstraat met meest voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Middenbeemster.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Jacob Grootstraat met meeste voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Jacob Grootstraat Middenbeemster | Meest zuinig
Energielabel Jacob Grootstraat Middenbeemster | Minst zuinig
Energielabel Jacob Grootstraat Middenbeemster | Meest voorkomend

Bedrijven in Jacob Grootstraat Middenbeemster

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Jacob Grootstraat in Middenbeemster. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Jacob Grootstraat in Middenbeemster dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.