Nicolaas Cromhoutlaan, Middenbeemster

Gemeente Beemster | Provincie Noord-Holland

Kaartweergave Nicolaas Cromhoutlaan in Middenbeemster

Over Nicolaas Cromhoutlaan Middenbeemster

Nicolaas Cromhoutlaan is een straat in de plaats Middenbeemster, in de gemeente Beemster en daarmee in de provincie Noord-Holland.

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Nicolaas Cromhoutlaan Middenbeemster is 1995. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 5, wat als bouwjaar 1990 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 3, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Middenbeemster is 1972. Vergeleken met alle gebouwen in Middenbeemster zijn de gebouwen in Nicolaas Cromhoutlaan Middenbeemster gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Nicolaas Cromhoutlaan Middenbeemster gemiddeld gezien dus jonger.

Gemiddelde bouwjaar
Nicolaas Cromhoutlaan
Middenbeemster
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Nicolaas Cromhoutlaan Middenbeemster is A (waaronder huisnummer 2-A) en het minst voorkomende energielabel is A (waaronder huisnummer 2-A). Het meest zuinige energielabel in Nicolaas Cromhoutlaan Middenbeemster is A, terwijl A het minst zuinige energielabel in Nicolaas Cromhoutlaan is.

Het meeste voorkomende energielabel in Middenbeemster is A, waardoor Nicolaas Cromhoutlaan met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Middenbeemster.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Nicolaas Cromhoutlaan met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Nicolaas Cromhoutlaan Middenbeemster | Meest zuinig
Energielabel Nicolaas Cromhoutlaan Middenbeemster | Minst zuinig
Energielabel Nicolaas Cromhoutlaan Middenbeemster | Meest voorkomend

Bedrijven in Nicolaas Cromhoutlaan Middenbeemster

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Nicolaas Cromhoutlaan in Middenbeemster. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Nicolaas Cromhoutlaan in Middenbeemster dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Nicolaas Cromhoutlaan Middenbeemster

Adres Postcode
Nicolaas Cromhoutlaan 2 1462 JL
Nicolaas Cromhoutlaan 2-A 1462 JL
Adres Postcode
Nicolaas Cromhoutlaan 3 1462 JL
Nicolaas Cromhoutlaan 5 1462 JL

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.