Rijperweg 129-R, Middenbeemster

Gemeente Beemster | Provincie Noord-Holland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Kaartweergave Rijperweg 129-R in Middenbeemster
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:Onbekend
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:2021
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
1462 MH
Functie:
Logiesfunctie
Zoekt u een Bedrijf of Persoon?

(90 ct/min) - Places Nummerinformatie

Adres

Het adres Rijperweg 129-R bevindt zich in de plaats Middenbeemster, in de gemeente Beemster en daarmee in de provincie Noord-Holland. De postcode van het adres is 1462 MH en het adres heeft een logiesfunctie. Het bouwjaar is 2021.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Rijperweg 129-R Middenbeemster
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Rijperweg 129-R heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Rijperweg 129-R Middenbeemster te schrijven!
Schrijf een review
Energielabel Rijperweg 129-R Middenbeemster

Energielabel

Het energielabel van Rijperweg 129-R is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Rijperweg Middenbeemster is G en het minst voorkomende energielabel is E. Het meest zuinige energielabel in Rijperweg Middenbeemster is A++, terwijl G het minst zuinige energielabel in Rijperweg is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Rijperweg 129-R in Middenbeemster. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Rijperweg 129-R in Middenbeemster dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Rijperweg 129-R in Middenbeemster heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.