Volgerweg 42-B, Middenbeemster

Gemeente Beemster | Provincie Noord-Holland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Kaartweergave Volgerweg 42-B in Middenbeemster
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:Onbekend
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:1967
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
1462 HR
Functie:
Bijeenkomstfunctie
Zoekt u een Bedrijf of Persoon?

(90 ct/min) - Places Nummerinformatie

Adres

Het adres Volgerweg 42-B bevindt zich in de plaats Middenbeemster, in de gemeente Beemster en daarmee in de provincie Noord-Holland. De postcode van het adres is 1462 HR en het adres heeft een bijeenkomstfunctie. Het bouwjaar is 1967.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Volgerweg 42-B Middenbeemster
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Volgerweg 42-B heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Volgerweg 42-B Middenbeemster te schrijven!
Schrijf een review
Energielabel Volgerweg 42-B Middenbeemster

Energielabel

Het energielabel van Volgerweg 42-B is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Volgerweg Middenbeemster is A en het minst voorkomende energielabel is G. Het meest zuinige energielabel in Volgerweg Middenbeemster is A, terwijl G het minst zuinige energielabel in Volgerweg is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Volgerweg 42-B in Middenbeemster. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Volgerweg 42-B in Middenbeemster dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Volgerweg 42-B in Middenbeemster heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.