Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Donderseweg 24, Norg

Gemeente Noordenveld | Provincie Drenthe

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Geen kaart beschikbaar voor deze locatie
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:145 m2
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:2019
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
9331 TB
Functie:
Woonfunctie
Alles over:
Bel voor adres zoeken

Places Nummerinformatie

(90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Adres

Het adres Donderseweg 24 bevindt zich in de plaats Norg, in de gemeente Noordenveld en daarmee in de provincie Drenthe. De postcode van het adres is 9331 TB en het adres heeft een woonfunctie. Het bouwjaar is 2019.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Donderseweg 24 Norg
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Donderseweg 24 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Donderseweg 24 Norg te schrijven!
Schrijf een review

Woonoppervlakte

Donderseweg 24 heeft een woonoppervlakte van 145 m2. De gemiddelde woonoppervlakte in Donderseweg Norg is 143 m2, waarmee Donderseweg 24 dus een grotere woonoppervlakte heeft.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft Donderseweg 24 dus grotere woonoppervlakte.

Woonoppervlakte Donderseweg 24 Norg
Energielabel Donderseweg 24 Norg

Energielabel

Het energielabel van Donderseweg 24 is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Donderseweg Norg is en het minst voorkomende energielabel is . Het meest zuinige energielabel in Donderseweg Norg is , terwijl het minst zuinige energielabel in Donderseweg is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Donderseweg 24 in Norg. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Donderseweg 24 in Norg dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Donderseweg 24 in Norg heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.