Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Eurekalaan, Norg

Gemeente Noordenveld | Provincie Drenthe

Kaartweergave Eurekalaan in Norg
Adressen:
1
Woningen:
1
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
80 m2
Postcode:
9331 XZ
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€183.000 - €199.000

Over Eurekalaan Norg

Eurekalaan is een straat in de plaats Norg, in de gemeente Noordenveld en daarmee in de provincie Drenthe. In Eurekalaan Norg is er één adres gevestigd, en dat is een woning.

Perceeloppervlakte

Het enige adres in Eurekalaan Norg heeft een perceeloppervlakte van 2500 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Norg is 1635 m2. Vergeleken met alle straten in Norg heeft Eurekalaan gemiddeld gezien dus een grotere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Eurekalaan Norg dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Eurekalaan
Norg
Nederland

Woonoppervlakte

Het enige adres in Eurekalaan Norg heeft een woonoppervlakte van 80 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Norg is 134 m2. Vergeleken met alle straten in Norg heeft Eurekalaan gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Eurekalaan dus een kleinere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Eurekalaan
Norg
Nederland

Bouwjaar

Het enige adres in Eurekalaan Norg heeft als bouwjaar 1975.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Norg is 1968. Vergeleken met alle gebouwen in Norg is het gebouw in Eurekalaan Norg dus jonger

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is het gebouw in Eurekalaan Norg dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Eurekalaan
Norg
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

Het enige adres in Eurekalaan Norg heeft een geschatte WOZ-waarde van €191.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Norg is €171.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Norg is de geschatte WOZ-waarde van het gebouw in Eurekalaan Norg dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van het gebouw in Eurekalaan Norg dus lager.

Gemiddelde WOZ-waardes
Eurekalaan
Norg
Nederland

Bedrijven in Eurekalaan Norg

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Eurekalaan in Norg. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Eurekalaan in Norg dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Eurekalaan Norg

Adres Postcode
Eurekalaan 1 9331 XZ