Johan De Wittplein, Sneek

Gemeente Sudwest Fryslan | Provincie Friesland

Kaartweergave Johan De Wittplein in Sneek
Adressen:
14
Woningen:
14
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
104 m2
Meest voorkomende energielabel:
D
Postcode:
8603 BL
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€197.000 - €214.000

Over Johan De Wittplein Sneek

Johan De Wittplein is een straat in de plaats Sneek, in de gemeente Sudwest Fryslan en daarmee in de provincie Friesland. In Johan De Wittplein Sneek zijn er in totaal 14 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Johan De Wittplein Sneek is 266 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 7, met een grootte van 540 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 13, met een grootte van 185 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Sneek is 302 m2. Vergeleken met alle straten in Sneek heeft Johan De Wittplein gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Johan De Wittplein Sneek dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Johan De Wittplein
Sneek
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Johan De Wittplein Sneek is 104 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 6, met een grootte van 122 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 96 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Sneek is 119 m2. Vergeleken met alle straten in Sneek heeft Johan De Wittplein gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Johan De Wittplein dus een kleinere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Johan De Wittplein
Sneek
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Johan De Wittplein Sneek is 1960. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1960 (waaronder huisnummer huisnummer 1). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Sneek is 1968. Vergeleken met alle gebouwen in Sneek zijn de gebouwen in Johan De Wittplein Sneek gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Johan De Wittplein Sneek gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Johan De Wittplein
Sneek
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Johan De Wittplein Sneek wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 14. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €286.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Johan De Wittplein wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 12. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €169.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Johan De Wittplein Sneek wordt geschat op €206.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Sneek is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Sneek is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Johan De Wittplein Sneek dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Johan De Wittplein Sneek dus lager.

Gemiddelde WOZ-waardes
Johan De Wittplein
Sneek
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Johan De Wittplein Sneek is D (waaronder huisnummer 10) en het minst voorkomende energielabel is E (waaronder huisnummer 6). Het meest zuinige energielabel in Johan De Wittplein Sneek is D, terwijl E het minst zuinige energielabel in Johan De Wittplein is.

Het meeste voorkomende energielabel in Sneek is C, waardoor Johan De Wittplein met meest voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Sneek.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Johan De Wittplein met meeste voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Johan De Wittplein Sneek | Meest zuinig
Energielabel Johan De Wittplein Sneek | Minst zuinig
Energielabel Johan De Wittplein Sneek | Meest voorkomend

Bedrijven in Johan De Wittplein Sneek

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Johan De Wittplein in Sneek. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Johan De Wittplein in Sneek dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Johan De Wittplein Sneek

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.