Master Keulenstrjitte, Sneek

Gemeente Sudwest Fryslan | Provincie Friesland

Kaartweergave Master Keulenstrjitte in Sneek
Adressen:
45
Woningen:
45
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
158 m2
Meest voorkomende energielabel:
B
Postcodes:
8603 EL, 8603 EK
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€328.000 - €355.000

Over Master Keulenstrjitte Sneek

Master Keulenstrjitte is een straat in de plaats Sneek, in de gemeente Sudwest Fryslan en daarmee in de provincie Friesland. In Master Keulenstrjitte Sneek zijn er in totaal 45 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Master Keulenstrjitte Sneek is 347 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 57, met een grootte van 725 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 6, met een grootte van 224 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Sneek is 302 m2. Vergeleken met alle straten in Sneek heeft Master Keulenstrjitte gemiddeld gezien dus een grotere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Master Keulenstrjitte Sneek dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Master Keulenstrjitte
Sneek
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Master Keulenstrjitte Sneek is 158 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 27, met een grootte van 231 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 53, met een grootte van 130 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Sneek is 119 m2. Vergeleken met alle straten in Sneek heeft Master Keulenstrjitte gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Master Keulenstrjitte dus een grotere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Master Keulenstrjitte
Sneek
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Master Keulenstrjitte Sneek is 1995. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1993 (waaronder huisnummer huisnummer 21). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 55).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Sneek is 1968. Vergeleken met alle gebouwen in Sneek zijn de gebouwen in Master Keulenstrjitte Sneek gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Master Keulenstrjitte Sneek gemiddeld gezien dus jonger.

Gemiddelde bouwjaar
Master Keulenstrjitte
Sneek
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Master Keulenstrjitte Sneek wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 55. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €505.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Master Keulenstrjitte Sneek wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 8, 10 en 14. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €290.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Master Keulenstrjitte Sneek wordt geschat op €341.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Sneek is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Sneek is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Master Keulenstrjitte Sneek dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Master Keulenstrjitte Sneek dus hoger.

Gemiddelde WOZ-waardes
Master Keulenstrjitte
Sneek
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Master Keulenstrjitte Sneek is B (waaronder huisnummer 4) en het minst voorkomende energielabel is C (waaronder huisnummer 21). Het meest zuinige energielabel in Master Keulenstrjitte Sneek is A, terwijl C het minst zuinige energielabel in Master Keulenstrjitte is.

Het meeste voorkomende energielabel in Sneek is C, waardoor Master Keulenstrjitte met meest voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Sneek.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Master Keulenstrjitte met meeste voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Master Keulenstrjitte Sneek | Meest zuinig
Energielabel Master Keulenstrjitte Sneek | Minst zuinig
Energielabel Master Keulenstrjitte Sneek | Meest voorkomend

Bedrijven in Master Keulenstrjitte Sneek

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Master Keulenstrjitte in Sneek. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Master Keulenstrjitte in Sneek dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Master Keulenstrjitte Sneek

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.