Burgemeester Ulco De Vriesweg, T Harde

Gemeente Elburg | Provincie Gelderland

Kaartweergave Burgemeester Ulco De Vriesweg in T Harde
Adressen:
36
Woningen:
35
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
167 m2
Meest voorkomende energielabel:
B
Postcodes:
8084 AS, 8084 AP, 8084 AR, 8084 AT
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€297.000 - €322.000

Over Burgemeester Ulco De Vriesweg T Harde

Burgemeester Ulco De Vriesweg is een straat in de plaats T Harde, in de gemeente Elburg en daarmee in de provincie Gelderland. In Burgemeester Ulco De Vriesweg T Harde zijn er in totaal 35 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Burgemeester Ulco De Vriesweg T Harde is 327 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 28, met een grootte van 855 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 8, met een grootte van 214 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in T Harde is 300 m2. Vergeleken met alle straten in T Harde heeft Burgemeester Ulco De Vriesweg gemiddeld gezien dus een grotere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Burgemeester Ulco De Vriesweg T Harde dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Burgemeester Ulco De Vriesweg
T Harde
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Burgemeester Ulco De Vriesweg T Harde is 167 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 11, met een grootte van 461 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 1-A, met een grootte van 58 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in T Harde is 130 m2. Vergeleken met alle straten in T Harde heeft Burgemeester Ulco De Vriesweg gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Burgemeester Ulco De Vriesweg dus een grotere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Burgemeester Ulco De Vriesweg
T Harde
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Burgemeester Ulco De Vriesweg T Harde is 1971. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1956 (waaronder huisnummer huisnummer 1). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 28, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in T Harde is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in T Harde zijn de gebouwen in Burgemeester Ulco De Vriesweg T Harde gemiddeld gezien dus even oud.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Burgemeester Ulco De Vriesweg T Harde gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Burgemeester Ulco De Vriesweg
T Harde
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Burgemeester Ulco De Vriesweg T Harde wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 28. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €546.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Burgemeester Ulco De Vriesweg wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 16. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €195.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Burgemeester Ulco De Vriesweg T Harde wordt geschat op €310.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in T Harde is €307.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in T Harde is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Burgemeester Ulco De Vriesweg T Harde dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Burgemeester Ulco De Vriesweg T Harde dus lager.

Gemiddelde WOZ-waardes
Burgemeester Ulco De Vriesweg
T Harde
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Burgemeester Ulco De Vriesweg T Harde is B (waaronder huisnummer 9) en het minst voorkomende energielabel is G (waaronder huisnummer 1). Het meest zuinige energielabel in Burgemeester Ulco De Vriesweg T Harde is A, terwijl G het minst zuinige energielabel in Burgemeester Ulco De Vriesweg is.

Het meeste voorkomende energielabel in T Harde is C, waardoor Burgemeester Ulco De Vriesweg met meest voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in T Harde.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Burgemeester Ulco De Vriesweg met meeste voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Burgemeester Ulco De Vriesweg T Harde | Meest zuinig
Energielabel Burgemeester Ulco De Vriesweg T Harde | Minst zuinig
Energielabel Burgemeester Ulco De Vriesweg T Harde | Meest voorkomend

Bedrijven in Burgemeester Ulco De Vriesweg T Harde

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Burgemeester Ulco De Vriesweg in T Harde. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Burgemeester Ulco De Vriesweg in T Harde dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Burgemeester Ulco De Vriesweg T Harde

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.