Hortensiastraat, Wolvega

Gemeente Weststellingwerf | Provincie Friesland

Kaartweergave Hortensiastraat in Wolvega
Adressen:
48
Woningen:
47
Bedrijven:
3
Gemiddelde woonoppervlakte:
135 m2
Meest voorkomende energielabel:
C
Postcode:
8471 KK
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€181.000 - €196.000

Over Hortensiastraat Wolvega

Hortensiastraat is een straat in de plaats Wolvega, in de gemeente Weststellingwerf en daarmee in de provincie Friesland. In Hortensiastraat Wolvega zijn in totaal 50 adressen gevestigd, waarvan 47 adressen een woning betreffen en 3 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Hortensiastraat Wolvega is 921 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 49, met een grootte van 14989 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 4, met een grootte van 165 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Wolvega is 376 m2. Vergeleken met alle straten in Wolvega heeft Hortensiastraat gemiddeld gezien dus een grotere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Hortensiastraat Wolvega dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Hortensiastraat
Wolvega
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Hortensiastraat Wolvega is 135 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 49, met een grootte van 2380 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 21, met een grootte van 49 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Wolvega is 116 m2. Vergeleken met alle straten in Wolvega heeft Hortensiastraat gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Hortensiastraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Hortensiastraat
Wolvega
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Hortensiastraat Wolvega is 1980. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1979 (waaronder huisnummer huisnummer 1). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 50, wat als bouwjaar 2023 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Wolvega is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Wolvega zijn de gebouwen in Hortensiastraat Wolvega gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Hortensiastraat Wolvega gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Hortensiastraat
Wolvega
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Hortensiastraat Wolvega wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 49. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €3.033.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Hortensiastraat Wolvega wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 45 en 47. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €81.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Hortensiastraat Wolvega wordt geschat op €189.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Wolvega is €199.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Wolvega is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Hortensiastraat Wolvega dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Hortensiastraat Wolvega dus lager.

Gemiddelde WOZ-waardes
Hortensiastraat
Wolvega
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Hortensiastraat Wolvega is C (waaronder huisnummer 2) en het minst voorkomende energielabel is C (waaronder huisnummer 2). Het meest zuinige energielabel in Hortensiastraat Wolvega is C, terwijl C het minst zuinige energielabel in Hortensiastraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Wolvega is C, waardoor Hortensiastraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Wolvega.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Hortensiastraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Hortensiastraat Wolvega | Meest zuinig
Energielabel Hortensiastraat Wolvega | Minst zuinig
Energielabel Hortensiastraat Wolvega | Meest voorkomend

Bedrijven in Hortensiastraat Wolvega

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Hortensiastraat Wolvega. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Hortensiastraat Wolvega? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


9.1
(11)
Hortensiastraat 50, 8471 KK
Uitvaart
Uitvaartverzorging
Kvk nummer: 01079216
meer info
Meer info
Hortensiastraat 50, 8471 KK
Uitvaart
Uitvaartverzorging
Kvk nummer: 52138461
meer info
Meer info
Hortensiastraat 49, 8471 KK
Kapper
Haarverzorging
Kvk nummer: 85348449
meer info
Meer info

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.