Ilonastraat 17, Zwaag

Gemeente Hoorn | Provincie Noord-Holland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Geen kaart beschikbaar voor deze locatie
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:152 m2
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:2022
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
1689 DX
Functie:
Woonfunctie
Alles over:
Bel voor adres zoeken

Places Nummerinformatie

(90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Adres

Het adres Ilonastraat 17 bevindt zich in de plaats Zwaag, in de gemeente Hoorn en daarmee in de provincie Noord-Holland. De postcode van het adres is 1689 DX en het adres heeft een woonfunctie. Het bouwjaar is 2022.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Ilonastraat 17 Zwaag
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Ilonastraat 17 heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Ilonastraat 17 Zwaag te schrijven!
Schrijf een review

Woonoppervlakte

Ilonastraat 17 heeft een woonoppervlakte van 152 m2. De gemiddelde woonoppervlakte in Ilonastraat Zwaag is 137 m2, waarmee Ilonastraat 17 dus een grotere woonoppervlakte heeft.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met alle woningen in Nederland heeft Ilonastraat 17 dus grotere woonoppervlakte.

Woonoppervlakte Ilonastraat 17 Zwaag
Energielabel Ilonastraat 17 Zwaag

Energielabel

Het energielabel van Ilonastraat 17 is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Ilonastraat Zwaag is en het minst voorkomende energielabel is . Het meest zuinige energielabel in Ilonastraat Zwaag is , terwijl het minst zuinige energielabel in Ilonastraat is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Ilonastraat 17 in Zwaag. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Ilonastraat 17 in Zwaag dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Ilonastraat 17 in Zwaag heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.