Vul hier in wat u zoekt

LM Consultancy Zierikzee

Frederik Hendriklaan 16 4301NZ Zierikzee
 • Mobiel:
 • Bedrijf nu anoniem bellen:

  Waarom anoniem bellen?

  • Privacy op uw telefoon, geen last van callcenters
  • Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld
  • Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden
  (€ 0,90 cpm)
 • Doorverbind code:
 • Ontdek de scherpste prijs:

Informatie over LM Consultancy in Zierikzee

LM Consultancy is een onderneming gespecialiseerd in organisatie & advies, interim management en MKB diensten. De onderneming is gevestigd in Zierikzee en opgericht door Jan Linse in 1995. De dienstverlening is landelijk, maar bij voorkeur worden de werkzaamheden uitgevoerd in Midden en Zuid Nederland.

Natuurlijk is ervaring binnen de branche onontbeerlijk om (snel) resultaten te kunnen boeken.

Organisaties zijn voortdurend in verandering; of het nu gaat om de verbetering van de product- of dienstverlening, het effectiever inrichten van de bedrijfsonderdelen of het aangaan van samenwerkingsverbanden. Organisatieverandering is een continu proces dat plaatsvindt op verschillende niveaus met tal van betrokken actoren.

Wij slaan graag met u de handen in elkaar om aan deze veranderingen vorm en inhoud te geven. Afhankelijk van de thematiek vervullen wij hierbij verschillende rollen: inhoudelijk expert, adviseur, procesbegeleider en/of coach. Het behalen van het beoogde resultaat en het leveren van maatwerk en hoogwaardige kwaliteit vormen daarbij onze drijfveren.

Voor het MKB zijn wij het administratiekantoor dat zich omringd weet door specialisten uit verschillende disciplines. Zo is ons kantoor in staat om de rechterhand van de ondernemer in het midden- en kleinbedrijf te zijn. Samen met u zorgen wij voor een goede administratie, welke zowel de ondernemer als ons voldoende gegevens kan leveren om de juiste beslissingen op het goede moment te nemen.

LM Consultancy is geverifiëerd door eigenaar.

Geef als eerste een beoordeling aan LM Consultancy in Zierikzee

Gerelateerde bedrijven LM Consultancy Zierikzee