Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Pepels budget & bewindvoering Elsloo (Limburg)

Places.nl geclaimd Geverifieerd
Postbus 526
6180 AA Elsloo (Limburg)
Schrijf review
 • Telefoonnummer
  Toon telefoonnummer
 • Bel voor bedrijf zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Openingstijden
  Vandaag
  Maandag
  09:00 - 11:00
  Dinsdag
  09:00 - 11:00
  Woensdag
  09:00 - 11:00
  Donderdag
  09:00 - 11:00
  Vrijdag
  09:00 - 11:00
  Zaterdag
  09:00 - 18:00
  Zondag
  Gesloten
  Bekijk alle openingstijden

Informatie over Pepels budget & bewindvoering in Elsloo (Limburg)

Bewindvoering, budgetbeheer, budgetcoaching.

Places.nl geclaimdBedrijf is geverifieerd door de eigenaar
Bekijk kaart van Pepels budget & bewindvoering in Elsloo (Limburg)

Onze bezoekers over Pepels budget & bewindvoering in Elsloo (Limburg)

star star star star star
Gemiddeld cijfer
 • Gemiddelde beoordeling
  star star star star star
  5.2/10
  (24 beoordelingen)
 • Telefonische bereikbaarheid
  star star star star star
  0%
  bereikbaar
 • Algemene indruk
  star star star star star
  5/10
  (10 beoordelingen)
 • Beoordeling service
  star star star star star
  5.1/10
  (7 beoordelingen)
 • Prijs/kwaliteit verhouding
  star star star star star
  5.4/10
  (7 beoordelingen)
Geef een beoordeling

Reviews over Pepels budget & bewindvoering in Elsloo (Limburg)

star star star star star
Hoe is deze score opgebouwd? expand_more
Ik zou iedereen af raden met deze dame in zee te gaan. Het is een drama! Rekeningen worden te laat of niet betaald, of rekeningen worden in 1 maand dubbel betaald.

Haar eigen zakken weet ze wel tijdig te vullen. Telefonisch is ze zeer slecht te bereiken! Of ze neemt op en zegt ze haar collega te zijn en dat Kim zelf niet aanwezig is?!

Haar kantoor is gewoon aan huis, daar zijn we al eens verhaal gaan halen. Opzich niks verkeerds aan dat het aan huis is, maar doe niet net alsof je een kantoorpand met personeel hebt want de enige die de deur open doen waren haar ouders!

Gemeente Stein is ook op de hoogte over haar wanprestaties. Mijn contactpersoon gaf al aan dat ze hierover meerdere klachten heeft gehad. Ze helpt de mensen nog dieper de shit in!

Kreeg ook steeds meer het vermoeden dat ze geld achter houdt. Tevens vraagt ze om je digiD, dat terwijl als ze als budgetcoach in gehuurd word deze totaal niet nodig heeft. Mevrouw vraagt dan zorgtoeslag aan met als gevolg dat je een jaar later alles terug moet betalen. Weer een pak schuld erbij!

Rekeningen die je direct per mail doorzet worden niet verwerkt, zo was er een achterstand ontstaan bij de zorgverzekering betreft eigen risico. Tevens is ze absoluut niet transparant in zaken. Je krijgt nooit overzichten en als je ze krijgt en over bepaalde zaken vragen hebt "waarom betalingen niet, te laat of dubbel worden uitgevoerd" dan geeft ze als antwoord "er staat niet genoeg geld op de rekening". Nou, ik weet zelf heel goed wat de bij en afschrijvingen zijn en zelf altijd heel goed m'n betalingen kunnen verrichten.

Als je eenmaal een achterstand veroorzaakt dan raak je de maanden die volgen wel in de problemen. Mijn hulpvraag aan haar was om het traject te starten bij plangroep, dit omdat ik een hypothecaire restschuld had na m'n scheiding.

Van betalingsachterstanden was geen spraken, totdat zij het overnam. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Ga niet met haar in zee, ze maakt er een zooitje van!
star star star star star
Hoe is deze score opgebouwd? expand_more
Ze is een zooitje ongeregeld en heeft mij met meer schulden achtergelaten dan dat ik al had. Ze pakt nooit op als je haar belt. Totaal niet transparant en betaalt zichzelf eerder dan de huur! Ze leek lief en aardig maar eindigde een oplichter te zijn. Enige wat ik overhield was een bankrekening waar ik zelf niet in kon met een bedrag in roodstand, terwijl dit een heel nieuw rekeningnummer was. Nadat we uit elkaar gingen was de machtiging van mijn rekeningnummer dat zij gebruikte, er nog niet afgehaald (wat dus inhield dat ik niet in mijn eigen rekening kon en de eerste twee maanden zelf de schuldeisers te vriend heb moeten houden vanwege achterstallige ofwel niet betaalde regelingen). Kortom, erg slecht en heel egoïstisch!