Vul hier in wat u zoekt

Kraamzorg Haagse Ooievaar Den Haag
Geverifiëerd

Antwoordnummer 61024 2506VB Den Haag
 • Mobiel:
 • Gespreksopname:

  U ontvangt na het gesprek een bericht waarmee u het gesprek kunt terugluisteren voor €1

  • Gebruik de opname enkel voor prive doeleinde of vermeld dat dit gesprek wordt opgenomen
  • U kunt de gespreksopname ook downloaden voor €2,99
  • Na het gesprek ontvangt u een bericht op uw telefoon voor meer informatie

Informatie over Kraamzorg Haagse Ooievaar in Den Haag

Sinds onze oprichting naar jaren lang zelf in de kraam te hebben gewerkt zijn wij met onze kraambureau gestart, omdat we persoonlijk contact belangrijk vinden. Met onze werk ervaring hebben wij veel contact gehad met verschillende verloskundige en verzekeraars. Wij vinden belangrijk dat iedereen van A tot met Z van welke cultuur dan ook persoonlijk begeleiding moet hebben in de kraamweek. Bovendien willen wij er zijn voor alle jonge ouders. Daarom vindt u bij ons kraamverzorgende die ‘vreemde talen’ meester zijn, variërend van Engels en Turks. In combinatie met deskundig advies en een liefdevolle benadering van moeder en kind, waarborgen we een ‘strikt persoonlijke’ aanpak.
Kraamzorg Haagse Ooievaar biedt alle ouders deskundige en persoonlijke kraamzorg. Voor, tijdens en na de bevalling staan wij klaar om het hele gezin een zorgeloze kraamtijd te bezorgen. Altijd herkenbaar: samen en persoonlijk, vanuit onze maatschappelijke betrokkenheid.

Wij werken intensief samen met verloskundigen, ziekenhuizen en huisartsen in de regio. We kennen elkaar goed en weten elkaar gemakkelijk te vinden. Samen kunnen we moeder en kind de allerbeste zorg garanderen. Zo dragen we bij aan een goede start van een nieuw leven en op weg naar een gezonde toekomst.

Kraamzorg Haagse Ooievaar voelt zich sterk verbonden met ouder en kind. Vanuit die gedachte bieden wij ouders een stevige en betrouwbare basis voor de toekomst van hun kind. Kraamzorg Haagse Ooievaar zijn deskundig en doen hun werk met liefde. Zij zorgen voor een vertrouwde sfeer in huis, een sfeer waarin zij het hele gezin de juiste ondersteuning kunnen bieden. Persoonlijk contact en aandacht zien wij als de kern van ons handelen. Alleen in een respectvolle, veilige omgeving voelt de klant zich tenslotte echt thuis bij onze kraamzorg.

Wij zijn een moderne organisatie die de laatste vak inhoudelijke ontwikkelingen vertaalt naar kwalitatief hoogstaande kraamzorg. Onze kraamverzorgenden zijn altijd op de hoogte van de laatste inzichten, die we bij de klant thuis toepassen.

Om goede kraamzorg te kunnen garanderen, werkt Kraamzorg Haagse Ooievaar intensief samen met verloskundigen, ziekenhuizen en huisartsen. Wij investeren veel in die samenwerking, want wij willen dat onze klanten, maar ook onze partners en medewerkers blijvend op ons kunnen bouwen. Uitstekende kraamzorg kunnen we alleen bieden door een goede werkgever te zijn. Een werkgever die medewerkers ruimte en verantwoordelijkheden biedt, zodat ze met plezier kunnen werken. Dat is de sleutel tot een geweldige kraamtijd, waarin ouders volop kunnen genieten van hun kindje.

Kraamzorg Haagse Ooievaar is geverifiëerd door eigenaar via Places.nl.

Onze bezoekers over Kraamzorg Haagse Ooievaar in Den Haag

 • Telefonische bereikbaarheid:
  0%
  bereikbaar
 • Algemene indruk van dit bedrijf:
  4,8
  3 beoordelingen
 • Beoordeling service van dit bedrijf:
  6
  1 beoordeling
 • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
  6
  1 beoordeling
 • Totaal:
  5,6
  5 beoordelingen
Geef beoordeling

Gerelateerde bedrijven Kraamzorg Haagse Ooievaar Den Haag