Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Haardencentrum Hoevelaken B.V. Hoevelaken

Places.nl niet geclaimd Niet geclaimd
De Wel 11
3871 MT Hoevelaken
Schrijf review
 • Telefoonnummer
  Toon telefoonnummer
 • Bel voor bedrijf zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Is dit uw bedrijf?
 • Geen website vermeld
 • Places Website

Informatie over Haardencentrum Hoevelaken B.V. in Hoevelaken

De exploitatie van een detailhandel in kachels, open haarden, schouwen en rookkanalen

Places.nl niet geclaimdBedrijf is niet geclaimd

Bent u de eigenaar van dit bedrijf? Claim gratis uw vermelding en beheer uw gegevens via places.nl

Bekijk kaart van Haardencentrum Hoevelaken B.V. in Hoevelaken

Onze bezoekers over Haardencentrum Hoevelaken B.V. in Hoevelaken

star star star star star
Gemiddeld cijfer
 • Gemiddelde beoordeling
  star star star star star
  5.5/10
  (5 beoordelingen)
 • Algemene indruk
  star star star star star
  5/10
  (2 beoordelingen)
 • Beoordeling service
  star star star star star
  5.4/10
  (2 beoordelingen)
 • Prijs/kwaliteit verhouding
  star star star star star
  6/10
  (1 beoordeling)
Geef een beoordeling

Reviews over Haardencentrum Hoevelaken B.V. in Hoevelaken

star star star star star
Hoe is deze score opgebouwd? expand_more
Sinds dat de dichte (hout)haard geplaatst is hadden we last van koude tocht die via de haard ons huis binnenkomt via de ombouw, daarbovenop komt er binnen enkele minuten rook en roetdeeltjes vanaf de ombouw van de haard ons huis in als de haard wordt aangestoken als het buiten onder het vriespunt is! Inmiddels rookschade aan meubels, gordijnen onze witte plafonds. Gevaarlijk voor onze gezondheid en onze kleine kinderen en bovenal brandgevaarlijk.
1. Haardencentrum Hoevelaken een paar keer geweest en geven aan dat we 'verkeerd stoken' - Zwitserse methode. Dit doen we altijd en hebben bij onze vorige 2 huizen met een gesloten houthaard dit ook altijd gedaan zonder problemen. Inmiddels alles geprobeerd. De koude tocht hebben ze met het opvullen van wat kieren van de ombouw tot de helft weggenomen, maar is niet verdwenen en de rook komt nu bij de bestaande kieren harder het huis in geblazen.
2. Haardencentrum Hoevelaken wilt geen test uitvoeren met rook om te bepalen waar het lek zit. Ons is nooit van tevoren gezegd dat een kans bestaat dat we rook en roetdeeltjes ons huis binnen kunnen krijgen bij deze haard, of koude tocht ons huis in als de haard niet aangestoken is, anders hadden we deze dure haar nooit gekocht ! We kopen juist een haard om deze aan te kunnen doen als het koud is buiten.
3. De deskundige leverancier van Kalfire bij ons thuis gehad en de filmpjes als bewijsvoering laten zien; zij gaven aan dat rook altijd achter het glas en in het rookkanaal moet blijven en dit nooit het huis in mag komen ongeacht de hoeveelheden hout die je gebruikt en hoe je het aansteekt, en ongeacht bij koude temperaturen buiten.
4. Zowel bij de installatie van de haard was er een medewerker die naar mijn vader uitviel toen hij een foto van het plaatsen van de haard maakte omdat ik in het ziekenhuis lag, als een paar maanden later diegene agressief tegen mij deed waar mijn kleine kinderen (1jr en 4jr) bij waren. Daarom de laatste keer dat een monteur kwam heb ik mijn vader als getuige erbij gehad omdat ik het niet prettig vond om in mijn eentje als vrouw aanwezig te zijn als ze kwamen. Toen haardencentrum Hoevelaken vorige week boven het vriespunt de haard ging testen om te bewijzen dat de haard het doet (wat wij ook al wisten als de temp boven nul is) was ik emotioneel geworden omdat ik mij opgelicht voelde doordat ze geen rooktest wilde uitvoeren en de medewerker weigerde hieraan mee te werken. We zitten met onze handen in ons haar, weten niet meer wat we moeten doen! Ze voelen zich niet verantwoordelijk of voelen op enige wijze met ons mee. De dag nadat ze kwamen kregen we een Email dat ik uitgevallen was naar de monteur en de haard gewoon goed brand. Gelukkig was mijn vader aanwezig als getuige.
-Concluderend- :
contact met diegene in de winkel was ontzettend fijn, plaatsingsdatum heel goed meegedacht, plaatsen met een agressieve monteur was minder prettig, haard en ombouw waren prachtig opgeleverd en gestuct, echter vanaf het moment nadat de leverancier van Kalfire was geweest en wij ons beklag deden bij Haardencentrum Hoevelaken dat Kalfire aangeeft dat het niet aan hun haard ligt maar de installie van de haard, hebben ze nooit een test uitgevoerd met rook om het lek te vinden of de haard getest als het buiten onder het vriespunt was. Nu zitten wij met een haard die we prima kunnen stoken in de zomer, maar niet bij temperaturen rond het vriespunt zonder het risico op rook-gezondheids- en zelfs eventueel brandschade. Daarnaast koude tocht dat van buiten onze huiskamer in komt vanaf de haardombouw, waardoor het in de huiskamer soms erg onbehagelijk is. Besluit wijs !