Vul hier in wat u zoekt

Bosch Car Service Horst

Stationsstraat 82 5961HS Horst

Informatie over Bosch Car Service Horst

Bosch Car Service Horst is de Garage afdeling van Autoschade Herstel Noord-Limburg. Alle automerken zijn welkom in ons bedrijf. Voor APK-keuringen, regulier onderhoud én seizoenscontroles, bijvoorbeeld vlak voor u op vakantie gaat. Bosch Car Service is niet alleen compleet en goed, maar ook nog eens verrassend betaalbaar. Een geruststellend detail: wij zijn BOVAG gecertificeerd.

Betaalbaar, voor iedereen

De kosten van onderhoud en reparatie zijn altijd moeilijk in te schatten. Maar bij Bosch Car Service weet u één ding zeker: u betaalt nooit te veel. Wij zorgen ervoor dat er volgens afspraak gerepareerd wordt. Als het nodig is dan bellen we u om te overleggen als de kosten hoger uitvallen. Verder bieden wij garantiediensten aan die onverwachte kosten tegengaan. Bosch Car Service Horst is dus verrassend betaalbaar!

Kortom: uw auto is in goede handen

Wist u dat Bosch al bij uw auto betrokken was toen deze gebouwd werd? Bosch ontwikkelt en levert namelijk onderdelen, zoals accu’s en verlichting, maar ook systemen, zoals ABS en ESP, aan alle gerenommeerde merken. De kennis en ervaring uit de fabrieken wordt overgedragen op de Bosch Car Service-garages via trainingen in techniek en kwaliteitsbeheer. Uw auto is dus bij Bosch Car Service Horst in goede handen!

Bosch Car Service Horst is geverifiëerd door eigenaar.

Geef als eerste een beoordeling aan Bosch Car Service Horst

Gerelateerde bedrijven Bosch Car Service Horst