Vul hier in wat u zoekt

Acupunctuurpraktijk Qi of Life Arnhem

Mr. P.S. Gerbrandysingel 67 6836KS Arnhem
 • Telefoonnummer:
 • Bedrijf nu anoniem bellen:

  Waarom anoniem bellen?

  • Privacy op uw telefoon, geen last van callcenters
  • Voorkom dat u op verkeerde momenten wordt teruggebeld
  • Uw oproep is onherkenbaar en kan niet genegeerd of ontweken worden
  (€ 0,90 cpm)
 • Doorverbind code:
 • Facebook:
 • Ontdek de scherpste prijs:

Informatie over Acupunctuurpraktijk Qi of Life in Arnhem

Acupunctuurpraktijk Qi of Life te Arnhem,

Vraag jij je ook wel eens af hoe het komt dat sommige klachten steeds weer terugkomen? Heeft de dokter je laten weten dat hij niets kan vinden en dat je er maar mee moet leren leven? Wil jij ontdekken wat nou de oorzaak is van al je klachten? Wil jij die oorzaak aanpakken zodat je je weer jezelf voelt?

Ik heb me binnen de acupunctuur gespecialiseerd in psychosomatische klachten. Iedereen heeft wel eens lichamelijke klachten. Wanneer lichamelijke klachten niet vanzelf over gaan en de dokter geen (voldoende) oorzaak kan vinden voor deze lichamelijke klachten, dan spreken we van onverklaarde lichamelijke klachten.

Dat een dokter niets kan vinden, wil niet zeggen dat er geen lichamelijke aanleiding of oorzaak is. Bij deze klachten spelen zowel lichamelijke, als psychische en sociale factoren een rol. Deze factoren beïnvloeden elkaar en kunnen de lichamelijke klachten in stand houden. Wanneer je lichamelijke klachten hebt, heeft dit invloed op je gevoelens. Maar ook gevoelens hebben invloed op je lichaam, denk bijvoorbeeld aan spanning die je kan voelen voor een examen.

Dat de oorzaak van de klachten niet altijd duidelijk is, betekent niet dat er geen behandeling mogelijk is. Bij psychosomatische klachten gaat het om lichamelijke klachten die door psychische en sociale factoren mede beïnvloed worden. De behandeling zal zich op alle drie de factoren richten.

Heeft u vragen over Praktijk Ming Men Total Wellness? Neemt u gerust contact met ons op!

Acupunctuurpraktijk Qi of Life is geverifiëerd door eigenaar.

Geef als eerste een beoordeling aan Acupunctuurpraktijk Qi of Life in Arnhem

Gerelateerde bedrijven Acupunctuurpraktijk Qi of Life Arnhem