Vul hier in wat u zoekt

Itter Hat Design Cromvoirt

St.-Lambertusstraat 73 5266AD Cromvoirt

Informatie over Itter Hat Design in Cromvoirt

Het hoeden maken en ontwerpen is een passie. Een passie betekent iets moois maken waar je je hart en ziel inlegt en dat ook uitdraagt. Wat betreft mijn talent, ik heb het in mijn vingers.

Elke hoed is een creatie op zich zelf, een kunstwerk. En elke hoed is unique. Er bestaat geen tweede van.

“Een hoed passend bij de kleding maakt het geheel af. “ De vrouw ziet er dan chique en elegant uit.

“De vrouwen die van hoeden houden durven een hoed met allure te dragen. Ze hebben zelfvertrouwen om een entree te maken binnen een gezelschap. Ze oogsten bewondering om hun elegante verschijning.” Hoeden geven extra kleur aan het modebeeld.

“De vrouw die mijn draagt is niet bang om zich te onderscheiden van de kleurloze menigte.” Ze heeft pit en lef om zichzelf te zijn. Ze beleeft er plezier aan om zich zwierig en chique en elegant te kleden. Ze geeft kleur aan het leven door mijn bijzondere creaties te dragen.

Het ontwerpen en maken hoeden is op gegeven moment vanzelf op mijn pad gekomen als iets wat bij mij hoort. Het betekent dat je gevoel moet hebben voor mode, stoffen en kleuren. In 1996 volgde ik een opleiding bij de Praagse hoedenmaakster Hana Hnilickova om deze ambacht tot in de puntjes te beheersen. Daarna volgden workshops bij Marianne Jongkind.

Voorheen ging ik met heel veel plezier naar kasteelfairs waar ik een eigen stand voor mijn hoeden inrichtte. Daar verkocht ik mijn hoeden. Ook kreeg ik opdrachten thuis. Nu heb ik een prachtig atelier/expositieruimte aan huis: “chique en elegant”.

Elke hoed die ik maak getuigt van mijn eigen persoonlijke creativiteit, stijlvol, elegant, flamboyant en unique. Ook in zekere mate aangepast aan de wensen van de klant.

Itter Hat Design is geverifiëerd door eigenaar.

Geef als eerste een beoordeling aan Itter Hat Design in Cromvoirt

Gerelateerde bedrijven Itter Hat Design Cromvoirt