Vul hier in wat u zoekt

Incassocenter B.V. Rotterdam

Lichtenauerlaan 102 3062ME Rotterdam

Informatie over Incassocenter B.V. in Rotterdam

Het verrichten van consultancywerkzaamheden op gebied van credit management, juridische dienstverlening, organisatie en bedrijfsvoering. Het incasseren van vorderingen.

Incassocenter B.V. is geverifiëerd door eigenaar.

Onze bezoekers over Incassocenter B.V. in Rotterdam

 • Telefonische bereikbaarheid:
  0%
  bereikbaar
 • Algemene indruk van dit bedrijf:
  5.3
  29 beoordelingen
 • Beoordeling service van dit bedrijf:
  5.4
  28 beoordelingen
 • Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf:
  5.4
  28 beoordelingen
 • Totaal:
  5.3
  85 beoordelingen
Geef beoordeling

Reviews over Incassocenter B.V. in Rotterdam


1 review
2
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Nadat mijn partner zijn werkgever geld had geleend (gelukkig schriftelijk vastgelegd) werd dit na een half jaar van maandelijkse termijnen niet meer terugbetaald waardoor wij nog een bedrag van ?8.399,92 te ontvangen hadden. Nadat ik een advertentie zag heb ik in oktober 2017 contact met Incasso center te Rotterdam opgenomen waar ik vriendelijk te woord werd gestaan door Dhr. Koen Molenaar. In die periode was mijn schoonvader net overleden, mijn schoonmoeder ernstig ziek en mijn partner opgenomen in het ziekenhuis, al met al niet echt een topperiode. Dhr Koen Molenaar gaf aan ervaring te hebben met dit soort types en verzekerde mij dat het zeker goed zou komen met de vordering en ik dit gerust kon overlaten bij Incasso center zodat ik een zorg minder zou hebben en mij kon focussen op mijn prive zaken zoals mijn partner en schoonmoeder.
Inmiddels meer dan een jaar verder en na vele rekeningen van Incasso center te Rotterdam is deze maand een tussenbalans opgemaakt waarbij wij in totaal ?3.489,35 aan kosten hebben betaald aan Incasso center te Rotterdam en slechts ?2.827,45 ontvangen hebben via Incasso center te Rotterdam waardoor onze schade na een jaar van frustratie, slechte communicatie en onbegrip de schade voor ons geen ?8.399,92 meer is maar ?9.060,82 ondanks een gerechtelijk uitspraak waarbij wij in ons gelijk zijn gesteld en door Incasso center te Rotterdam is aangegeven dat alle kosten op de debiteur verhaald zouden worden. De debiteur (ex werkgever inmiddels) is in de tussentijd een volledige boerderij aan het verbouwen, samen met zijn moeder op vakantie geweest en rijdt nog steeds vrolijk rond in een dure lease Tesla van ?1.500,- per maand.
Al met al vol ik mij behoorlijk benadeeld door Incasso center te Rotterdam en heeft het ontzorgen zoals Dhr. Koen Molenaar tijdens het eerste telefonisch gesprek heeft aangegeven alleen maar voor meer zorgen en een grotere financiële schade gezorgd.

Aldivo


1 review
10
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Prima service als je het mij vraagt.


1 review
2
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Dit bedrijf haalt je binnen met een verhaal wat heel goed klinkt. Ze suggeren dat ook op hun website. Bij incasso zou no cure no pay gelden voor de buitenrechtelijke incasso. Dat is niet waar. Als de debiteur betaalt maar de extra incasskosten niet. Dat moet je die aan hun betalen. Ze praten je vervolgens een gerechtelijke incasso aan. Dan is het hek van de dam. Je betaalt op tarief, daarna voor de uren. Dus dubbel voor dezelfde werkzaamheden.
Er blijft niets van je vordering over. Als je wil stoppen wordt er een fikse eindafrekening gestuurd van 15% over de vordering, plus allerlel andere kosten die ze zogenaamd gemaakt hebben. Bewijsstukken worden niet geleverd. Wegblijven hier. Invorderingsbedrijf B.V. is van dezelfde eigenaren.Zelfde werkwijze


1 review
10
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Bedankt voor jullie acties!! Al m?n geld gevangen.


1 review
9.3

Goede ervaring mee gehad hebben voor mij no cure no pay alles binnengehaald hoor.


1 review
2

CRIMINELEN EN OPLICHTERS!! IK ben duizenden euro's kwijt geraakt door dit MALAFIDE bedrijf. Ze maken beloftes die ze niet waar maken. No cure no pay bestaat niet bij ze. Ze krijgen hoe dan ook hun geld en jij moet continue extra betalen voor welke brief dat de deur uitgaat. Jij zit met de extra kosten die veel meer zijn dan de oorspronkelijke factuur. Je kan zien dat het oplichting is door te googlen of naar de neppe reacties hier te zien van Georgi Georgiev , nog een keer Georgi Georgiev, joris jansen Kim Koppens, Sasha de vries etc etc. Het zijn neppe accounts die goede reviews schrijven. Kijk goed naar hun geschiedenis en kijk waar ze review hebben gezet!! Je kan niet al hun bedrijven een goede review geven terwijl je maar met 1 zou hebben gewerkt ,andere reviews die ze gezet hebben bij andere bedrijven is gelijk op hetzelfde dag of maand gedaan om zo geloofwaardig over te komen!! OPLICHTERS hebben meerdere websites en bedrijven! U bent gewaarschuwd!


1 review
2.7

Een en al drama met dit bedrijf. Het begon al met de kosten, er kwamen steeds kosten bij zonder dat mij dat duidelijk was gemaakt van tevoren. Nadat het proces was afgerond, kreeg ik na 2 maanden geld, maar niet het totale bedrag, alleen het bedrag wat ik van mijn klant zou krijgen. Op de gemaakte kosten zit ik nog steeds (5 maanden later) te wachten. Ik had een contactpersoon, maar die reageerde niet of nauwelijks op mijn mails. Telefonisch zijn ze ook niet te bereiken. Het algemene nummer gaat 20x over voordat er iemand opneemt en je staat lang in de wacht. Mijn contactpersoon heb ik nooit persoonlijk gesproken, die was vrij, niet aanwezig of in gesprek oid. Over de gemaakte kosten wordt BTW gerekend, maar die kan ik niet terugkrijgen (zorgverlener). In hun eigen email staat dat ik deze BTW dan wel zou krijgen van hun. Maar telefonisch krijg ik te horen dat dat niet zo is (op de mail werd niet gereageerd). Dit bedrijf heb ik 1x ingeschakeld...Nooit meer!!!


1 review
10

Wij zijn zeer tevreden over hun dienstverlening. Ze hebben ons netjes geboord.


1 review
10
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Hebben mijn vordering keurig no cure no pau weten te incasseren


1 review
10
 • Algemeen:
 • Service:
 • Prijs/kwaliteit:

Via no cure no pay heb ik lekker alles binnen kunnen halen, blij mee :)

Gerelateerde bedrijven Incassocenter B.V. Rotterdam