Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Soebhan Den Haag

Places.nl geclaimd Geverifieerd
Scheepersstraat 53
2572 AC Den Haag
Schrijf review

Informatie over Soebhan in Den Haag

Soebhan levert algemene burgerlijke en utiliteitsbouw. Soebhan is gevestigd in Den Haag.

Places.nl geclaimdBedrijf is geverifieerd door de eigenaar
Bekijk kaart van Soebhan in Den Haag

Onze bezoekers over Soebhan in Den Haag

star star star star star
Gemiddeld cijfer
 • Gemiddelde beoordeling
  star star star star star
  4.3/10
  (8 beoordelingen)
 • Telefonische bereikbaarheid
  star star star star star
  50%
  bereikbaar
 • Algemene indruk
  star star star star star
  4/10
  (3 beoordelingen)
 • Beoordeling service
  star star star star star
  4/10
  (3 beoordelingen)
 • Prijs/kwaliteit verhouding
  star star star star star
  5/10
  (2 beoordelingen)
Geef een beoordeling

Reviews over Soebhan in Den Haag

star star star star star
Hoe is deze score opgebouwd? expand_more
Slechte ervaring, dit bedrijf komt over als betrouwbaar maar is het niet. Bij mijn moeder hebben ze schilderwerkzaamheden verricht waaronder deuren en deurposten. De deuren en deurposten zijn heel lelijk geschilderd, de verf komt er gewoon weer af en overal zie je strepen. Een oplossing komt er niet want hij belooft keer op keer langs te komen om het netjes te maken maar komt dan niet opdagen! Dus je zit voor niets te wachten. Vervolgens heeft mijn moeder, na maanden wachten, om een financiƫle compensatie gevraagd zodat ze dan zelf gaat kijken hoe ze de deuren weer netjes kan maken en dat wordt beloofd maar zoals verwacht komt Raza Soebhan de afspraak niet na. Hij beloofd telkens om de vergoeding over te maken als er facturen worden betaald door klanten maar doet het niet. Vervolgens negeert hij de appjes
Mijn moeder zit nu met lelijke deuren en kan dit niet oplossen. Ze heeft overigens een behoorlijk bedrag betaald aan deze man. Ik raad het niemand aan om met deze man in zee te gaan. Besteed je geld ergens anders.
star star star star star
Hoe is deze score opgebouwd? expand_more
In eerste instantie een vriendelijke man en we hebben alles goed door kunnen spreken. We hebben ons huis laten schilderen waaronder de deuren en deurposten. Toen de werkzaamheden klaar waren zagen we dat de deuren heel snel beschadigden op veel plaatsen laat de verf los en deuren waren niet goed geschilderd..overal vlekken en strepen en drukpers. Deurposten daar ging ook de verf vanaf. Contact opgenomen met dhr Soebhan en hij gaf aan dat het bij de garantie hoort en hij gaf meerdere keren aan langs te komen maar hij heeft ons laten zitten met schilderwerk dat niet goed is en we zijn een hoop geld kwijt. Ik zou niemand aanbevelen met dit bedrijf in zee te gaan.