Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Prinses Margrietstraat 19-A, Arkel

Gemeente Giessenlanden | Provincie Zuid-Holland

n.v.t.
Score
(0 beoordelingen) | Schrijf een review
Geen kaart beschikbaar voor deze locatie
perceeloppervlakte
Perceeloppervlakte:Onbekend
woonoppervlakte
Woonoppervlakte:Onbekend
energielabel
Energielabel:Onbekend
bouwjaar
Bouwjaar:1976
Hoofdbewoner:
Onbekend
Postcode:
4241 BA
Functie:
Kantoorfunctie
Bel voor adres zoeken

Places Nummerinformatie

(90 ct/min) en doorverbonden gesprek

Adres

Het adres Prinses Margrietstraat 19-A bevindt zich in de plaats Arkel, in de gemeente Giessenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. De postcode van het adres is 4241 BA en het adres heeft een kantoorfunctie. Het bouwjaar is 1976.

Score

n.v.t.

(0 beoordelingen)
Onze bezoekers over Prinses Margrietstraat 19-A Arkel
Aanzicht
Algemeen
Geluidsoverlast
Ligging
Straatbeeld

Prinses Margrietstraat 19-A heeft op dit moment nog geen beoordelingen.

Deel uw mening met miljoenen maandelijkste bezoekers door zelf een (anonieme) review over Prinses Margrietstraat 19-A Arkel te schrijven!
Schrijf een review
Energielabel Prinses Margrietstraat 19-A Arkel

Energielabel

Het energielabel van Prinses Margrietstraat 19-A is onbekend. De meest voorkomende energielabel in Prinses Margrietstraat Arkel is A en het minst voorkomende energielabel is C. Het meest zuinige energielabel in Prinses Margrietstraat Arkel is A, terwijl C het minst zuinige energielabel in Prinses Margrietstraat is.

Bedrijven op dit adres

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Prinses Margrietstraat 19-A in Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Prinses Margrietstraat 19-A in Arkel dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Voorzieningen in de buurt

Prinses Margrietstraat 19-A in Arkel heeft diverse voorzieningen in de directe omgeving. Hieronder is een overzicht van enkele in de buurt gelegen primaire voorzieningen weergegeven. Wanneer een voorziening niet in de buurt gelegen is kunt u resultaten bekijken die op verdere afstand van het adres liggen. Dit kunt u doen door op de betreffende voorziening te klikken.