Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Prinses Margrietstraat, Arkel

Gemeente Giessenlanden
Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Prinses Margrietstraat in Arkel
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  57
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  111 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  A
 • Postcodes
  4241 BA, 4241 BC, 4241 BB
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €316.000 - €342.000 info

Over Prinses Margrietstraat Arkel

Prinses Margrietstraat is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Giessenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Prinses Margrietstraat Arkel zijn er in totaal 57 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Prinses Margrietstraat Arkel is 252 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 49, met een grootte van 628 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 11, met een grootte van 112 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Arkel is 572 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Prinses Margrietstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Prinses Margrietstraat Arkel dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Prinses Margrietstraat
Arkel
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Prinses Margrietstraat Arkel is 111 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 49, met een grootte van 221 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 32, met een grootte van 79 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Prinses Margrietstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Prinses Margrietstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Prinses Margrietstraat
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Prinses Margrietstraat Arkel is 1999. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 15, wat als bouwjaar 1930 heeft. De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Prinses Margrietstraat Arkel gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Prinses Margrietstraat Arkel gemiddeld gezien dus jonger.

Gem. bouwjaar
Prinses Margrietstraat
Arkel
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Prinses Margrietstraat Arkel wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 47. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €588.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Prinses Margrietstraat Arkel wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 3, 5 en 11. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €240.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Prinses Margrietstraat Arkel wordt geschat op €329.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Arkel is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Prinses Margrietstraat Arkel dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Prinses Margrietstraat Arkel dus hoger.

Gem. WOZ-waardes
Prinses Margrietstraat
Arkel
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Prinses Margrietstraat Arkel is A (waaronder huisnummer 3) en het minst voorkomende energielabel is C (waaronder huisnummer 27). Het meest zuinige energielabel in Prinses Margrietstraat Arkel is A, terwijl C het minst zuinige energielabel in Prinses Margrietstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Arkel is C, waardoor Prinses Margrietstraat met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Arkel.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Prinses Margrietstraat met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Prinses Margrietstraat Arkel | Meest zuinig
Energielabel Prinses Margrietstraat Arkel | Minst zuinig
Energielabel Prinses Margrietstraat Arkel | Meest voorkomend

Bedrijven in Prinses Margrietstraat Arkel

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Prinses Margrietstraat in Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Prinses Margrietstraat in Arkel dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Prinses Margrietstraat Arkel

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Prinses Margrietstraat in Arkel? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden