Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Raadhuisplein, Arkel

Gemeente Molenlanden
Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Raadhuisplein in Arkel
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  8
 • Bedrijven
  14
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  145 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  B
 • Postcodes
  4241 AD, 4241 AA
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €195.000 - €211.000 info

Over Raadhuisplein Arkel

Raadhuisplein is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Molenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Raadhuisplein Arkel zijn in totaal 22 adressen gevestigd, waarvan 8 adressen een woning betreffen en 14 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Raadhuisplein Arkel is 19 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 14-A, met een grootte van 19 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 14-A, met een grootte van 19 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Arkel is 572 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Raadhuisplein gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Raadhuisplein Arkel dus een kleinere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Raadhuisplein
Arkel
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Raadhuisplein Arkel is 145 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 14, met een grootte van 264 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 14-A, met een grootte van 93 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Raadhuisplein gemiddeld gezien dus een grotere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Raadhuisplein dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Raadhuisplein
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Raadhuisplein Arkel is 1972. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1957 (waaronder huisnummer huisnummer 2). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 1).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Raadhuisplein Arkel gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Raadhuisplein Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Raadhuisplein
Arkel
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Raadhuisplein Arkel wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 2-A. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €259.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Raadhuisplein wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 14-A. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €168.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Raadhuisplein Arkel wordt geschat op €203.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Arkel is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Raadhuisplein Arkel dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Raadhuisplein Arkel dus lager.

Gem. WOZ-waardes
Raadhuisplein
Arkel
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Raadhuisplein Arkel is B (waaronder huisnummer 4-A) en het minst voorkomende energielabel is G (waaronder huisnummer 2-A). Het meest zuinige energielabel in Raadhuisplein Arkel is B, terwijl G het minst zuinige energielabel in Raadhuisplein is.

Het meeste voorkomende energielabel in Arkel is C, waardoor Raadhuisplein met meest voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Arkel.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Raadhuisplein met meeste voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Raadhuisplein Arkel | Meest zuinig
Energielabel Raadhuisplein Arkel | Minst zuinig
Energielabel Raadhuisplein Arkel | Meest voorkomend

Alle adressen in Raadhuisplein Arkel

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Raadhuisplein in Arkel? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden