Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Folkertsstraat, Arkel

Gemeente Giessenlanden
Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Folkertsstraat in Arkel
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  27
 • Bedrijven
  6
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  122 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  A
 • Postcodes
  4241 BE, 4241 BG
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €294.000 - €319.000 info

Over Folkertsstraat Arkel

Folkertsstraat is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Giessenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Folkertsstraat Arkel zijn in totaal 33 adressen gevestigd, waarvan 27 adressen een woning betreffen en 6 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Folkertsstraat Arkel is 230 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 25, met een grootte van 624 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 76 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Arkel is 572 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Folkertsstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Folkertsstraat Arkel dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Folkertsstraat
Arkel
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Folkertsstraat Arkel is 122 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 19, met een grootte van 177 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 67 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Folkertsstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Folkertsstraat dus een grotere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Folkertsstraat
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Folkertsstraat Arkel is 1955. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1819 (waaronder huisnummer huisnummer 2). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 5).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Folkertsstraat Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Folkertsstraat Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Folkertsstraat
Arkel
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Folkertsstraat Arkel wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 19. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €470.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Folkertsstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 2. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €144.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Folkertsstraat Arkel wordt geschat op €306.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Arkel is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Folkertsstraat Arkel dus hoger.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Folkertsstraat Arkel dus lager.

Gem. WOZ-waardes
Folkertsstraat
Arkel
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Folkertsstraat Arkel is A (waaronder huisnummer 5-A) en het minst voorkomende energielabel is E (waaronder huisnummer 17). Het meest zuinige energielabel in Folkertsstraat Arkel is A, terwijl E het minst zuinige energielabel in Folkertsstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Arkel is C, waardoor Folkertsstraat met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Arkel.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Folkertsstraat met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Folkertsstraat Arkel | Meest zuinig
Energielabel Folkertsstraat Arkel | Minst zuinig
Energielabel Folkertsstraat Arkel | Meest voorkomend

Bedrijven in Folkertsstraat Arkel

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Folkertsstraat Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Folkertsstraat Arkel? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Folkertsstraat in Arkel? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden