Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Nassaustraat, Arkel

Gemeente Giessenlanden | Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Nassaustraat in Arkel
Adressen:
41
Woningen:
38
Bedrijven:
4
Gemiddelde woonoppervlakte:
91 m2
Meest voorkomende energielabel:
C
Postcodes:
4241 AK, 4241 AJ
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€195.000 - €211.000

Over Nassaustraat Arkel

Nassaustraat is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Giessenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Nassaustraat Arkel zijn in totaal 42 adressen gevestigd, waarvan 38 adressen een woning betreffen en 4 bedrijven een bedrijf betreffen.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nassaustraat Arkel is 150 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 19, met een grootte van 215 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 4, met een grootte van 133 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Arkel is 572 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Nassaustraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Nassaustraat Arkel dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Nassaustraat
Arkel
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Nassaustraat Arkel is 91 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 33, met een grootte van 117 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 14, met een grootte van 67 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Nassaustraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Nassaustraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Nassaustraat
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Nassaustraat Arkel is 1981. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1963 (waaronder huisnummer huisnummer 2). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 14).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Nassaustraat Arkel gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Nassaustraat Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Nassaustraat
Arkel
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Nassaustraat Arkel wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 19. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €266.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Nassaustraat Arkel wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 2-A en 2-B. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €20.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Nassaustraat Arkel wordt geschat op €203.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Arkel is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Nassaustraat Arkel dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Nassaustraat Arkel dus lager.

Gemiddelde WOZ-waardes
Nassaustraat
Arkel
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Nassaustraat Arkel is C (waaronder huisnummer 7) en het minst voorkomende energielabel is D (waaronder huisnummer 1). Het meest zuinige energielabel in Nassaustraat Arkel is C, terwijl D het minst zuinige energielabel in Nassaustraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Arkel is C, waardoor Nassaustraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Arkel.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Nassaustraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Nassaustraat Arkel | Meest zuinig
Energielabel Nassaustraat Arkel | Minst zuinig
Energielabel Nassaustraat Arkel | Meest voorkomend

Bedrijven in Nassaustraat Arkel

Momenteel staan er meerdere bedrijven geregistreerd in Nassaustraat Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf in Nassaustraat Arkel? Claim dan hier uw bedrijfsprofiel en zorg dat uw bedrijf op deze pagina weergegeven wordt!


Nassaustraat 12, 4241 AK
Markthandel
Markthandel in textiel, kleding en schoenen
Kvk nummer: 11056634
meer info
Meer info
Nassaustraat 35, 4241 AJ
Webshop en postorder
Detailhandel via postorder en internet in vrijetijdsartikelen
Kvk nummer: 33298492
meer info
Meer info
Nassaustraat 38, 4241 AK
Sportonderwijs
Overig sport- en recreatieonderwijs
Kvk nummer: 71791019
meer info
Meer info
Nassaustraat 19, 4241 AJ
Maatschappelijk werk
Maatschappelijk werk Accountants-administratieconsulenten
Kvk nummer: 65712331
meer info
Meer info

Alle adressen in Nassaustraat Arkel