Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Koningin Emmastraat, Arkel

Gemeente Giessenlanden
Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Koningin Emmastraat in Arkel
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  31
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  101 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  C
 • Postcodes
  4241 AL, 4241 AM
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €208.000 - €225.000 info

Over Koningin Emmastraat Arkel

Koningin Emmastraat is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Giessenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Koningin Emmastraat Arkel zijn er in totaal 31 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Koningin Emmastraat Arkel is 151 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 30, met een grootte van 269 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 2-A, met een grootte van 15 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Arkel is 572 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Koningin Emmastraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Koningin Emmastraat Arkel dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Koningin Emmastraat
Arkel
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Koningin Emmastraat Arkel is 101 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 9, met een grootte van 125 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 84 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Koningin Emmastraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Koningin Emmastraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Koningin Emmastraat
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Koningin Emmastraat Arkel is 1963. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 2-A, wat als bouwjaar 1953 heeft. Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 4, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Koningin Emmastraat Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Koningin Emmastraat Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Koningin Emmastraat
Arkel
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Koningin Emmastraat Arkel wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 9. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €272.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Koningin Emmastraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 2-A. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €22.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Koningin Emmastraat Arkel wordt geschat op €216.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Arkel is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Koningin Emmastraat Arkel dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Koningin Emmastraat Arkel dus lager.

Gem. WOZ-waardes
Koningin Emmastraat
Arkel
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Koningin Emmastraat Arkel is C (waaronder huisnummer 4) en het minst voorkomende energielabel is B (waaronder huisnummer 25). Het meest zuinige energielabel in Koningin Emmastraat Arkel is B, terwijl D het minst zuinige energielabel in Koningin Emmastraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Arkel is C, waardoor Koningin Emmastraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Arkel.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Koningin Emmastraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Koningin Emmastraat Arkel | Meest zuinig
Energielabel Koningin Emmastraat Arkel | Minst zuinig
Energielabel Koningin Emmastraat Arkel | Meest voorkomend

Bedrijven in Koningin Emmastraat Arkel

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Koningin Emmastraat in Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Koningin Emmastraat in Arkel dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Koningin Emmastraat in Arkel? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden