Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Prinses Irenestraat, Arkel

Gemeente Giessenlanden
Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Prinses Irenestraat in Arkel
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  29
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  88 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  D
 • Postcodes
  4241 AP, 4241 AR
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €197.000 - €214.000 info

Over Prinses Irenestraat Arkel

Prinses Irenestraat is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Giessenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Prinses Irenestraat Arkel zijn er in totaal 29 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Prinses Irenestraat Arkel is 148 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 294 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 16, met een grootte van 107 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Arkel is 572 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Prinses Irenestraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Prinses Irenestraat Arkel dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Prinses Irenestraat
Arkel
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Prinses Irenestraat Arkel is 88 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 143 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 10, met een grootte van 80 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Prinses Irenestraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Prinses Irenestraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Prinses Irenestraat
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Prinses Irenestraat Arkel is 1958. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1955 (waaronder huisnummer huisnummer 17). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 2).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Prinses Irenestraat Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Prinses Irenestraat Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Prinses Irenestraat
Arkel
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Prinses Irenestraat Arkel wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 2. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €324.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Prinses Irenestraat Arkel wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 15-A en 17-A. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €32.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Prinses Irenestraat Arkel wordt geschat op €206.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Arkel is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Prinses Irenestraat Arkel dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Prinses Irenestraat Arkel dus lager.

Gem. WOZ-waardes
Prinses Irenestraat
Arkel
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Prinses Irenestraat Arkel is D (waaronder huisnummer 9) en het minst voorkomende energielabel is A (waaronder huisnummer 5). Het meest zuinige energielabel in Prinses Irenestraat Arkel is A, terwijl E het minst zuinige energielabel in Prinses Irenestraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Arkel is C, waardoor Prinses Irenestraat met meest voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook minder zuinig is dan de gemiddelde straat in Arkel.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Prinses Irenestraat met meeste voorkomende energielabel D gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Prinses Irenestraat Arkel | Meest zuinig
Energielabel Prinses Irenestraat Arkel | Minst zuinig
Energielabel Prinses Irenestraat Arkel | Meest voorkomend

Bedrijven in Prinses Irenestraat Arkel

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Prinses Irenestraat in Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Prinses Irenestraat in Arkel dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Prinses Irenestraat in Arkel? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden