Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Prins Bernhardstraat, Arkel

Gemeente Giessenlanden
Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Prins Bernhardstraat in Arkel
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  15
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  91 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  C
 • Postcode
  4241 AN
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €206.000 - €224.000 info

Over Prins Bernhardstraat Arkel

Prins Bernhardstraat is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Giessenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Prins Bernhardstraat Arkel zijn er in totaal 15 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Prins Bernhardstraat Arkel is 157 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 29, met een grootte van 238 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 21, met een grootte van 130 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Arkel is 572 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Prins Bernhardstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Prins Bernhardstraat Arkel dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Prins Bernhardstraat
Arkel
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Prins Bernhardstraat Arkel is 91 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 19, met een grootte van 114 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 7, met een grootte van 75 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Prins Bernhardstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Prins Bernhardstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Prins Bernhardstraat
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Prins Bernhardstraat Arkel is 1962. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1957 (waaronder huisnummer huisnummer 2-B). Het meest nieuwe gebouw is dat op huisnummer huisnummer 29-A, wat als bouwjaar 2022 heeft.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Prins Bernhardstraat Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Prins Bernhardstraat Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Gem. bouwjaar
Prins Bernhardstraat
Arkel
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Prins Bernhardstraat Arkel wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 19. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €249.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Prins Bernhardstraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 11. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €199.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Prins Bernhardstraat Arkel wordt geschat op €215.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Arkel is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Prins Bernhardstraat Arkel dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Prins Bernhardstraat Arkel dus lager.

Gem. WOZ-waardes
Prins Bernhardstraat
Arkel
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Prins Bernhardstraat Arkel is C (waaronder huisnummer 19) en het minst voorkomende energielabel is D (waaronder huisnummer 7). Het meest zuinige energielabel in Prins Bernhardstraat Arkel is C, terwijl D het minst zuinige energielabel in Prins Bernhardstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Arkel is C, waardoor Prins Bernhardstraat met meest voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook even zuinig is dan de gemiddelde straat in Arkel.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Prins Bernhardstraat met meeste voorkomende energielabel C gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Prins Bernhardstraat Arkel | Meest zuinig
Energielabel Prins Bernhardstraat Arkel | Minst zuinig
Energielabel Prins Bernhardstraat Arkel | Meest voorkomend

Bedrijven in Prins Bernhardstraat Arkel

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Prins Bernhardstraat in Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Prins Bernhardstraat in Arkel dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Prins Bernhardstraat in Arkel? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden