Hulp nodig?
Places Nummerinformatie
1822
(90ct/min en doorverbonden gesprek)

Koningin Julianastraat, Arkel

Gemeente Giessenlanden
Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Koningin Julianastraat in Arkel
 • Bel voor adres zoeken Places Nummerinformatie
  (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
  1822 - Places Nummerinformatie
  Bel nu (90 ct/min) en doorverbonden gesprek
 • Adressen
 • Woningen
  50
 • Bedrijven
  0
 • Gemiddelde woonoppervlakte
  110 m2
 • Meest voorkomende energielabel
  A
 • Postcodes
  4241 BH, 4241 BK
 • Straten in de buurt
 • Gemid. geschatte WOZ-waarde
  €252.000 - €273.000 info

Over Koningin Julianastraat Arkel

Koningin Julianastraat is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Giessenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Koningin Julianastraat Arkel zijn er in totaal 50 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Koningin Julianastraat Arkel is 176 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 5, met een grootte van 391 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 13, met een grootte van 116 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Arkel is 572 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Koningin Julianastraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Koningin Julianastraat Arkel dus een grotere perceeloppervlakte.

Gem. perceeloppervlakte (m2)
Koningin Julianastraat
Arkel
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Koningin Julianastraat Arkel is 110 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 19, met een grootte van 153 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2-A, met een grootte van 79 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Koningin Julianastraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Koningin Julianastraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gem. woonoppervlakte (m2)
Koningin Julianastraat
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Koningin Julianastraat Arkel is 2006. Het oudste gebouw is dat op huisnummer huisnummer 3, wat als bouwjaar 1924 heeft. De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 13).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Koningin Julianastraat Arkel gemiddeld gezien dus jonger.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Koningin Julianastraat Arkel gemiddeld gezien dus jonger.

Gem. bouwjaar
Koningin Julianastraat
Arkel
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Koningin Julianastraat Arkel wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 19. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €438.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Koningin Julianastraat wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 7. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €195.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Koningin Julianastraat Arkel wordt geschat op €262.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Arkel is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Koningin Julianastraat Arkel dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Koningin Julianastraat Arkel dus lager.

Gem. WOZ-waardes
Koningin Julianastraat
Arkel
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Koningin Julianastraat Arkel is A (waaronder huisnummer 2-B) en het minst voorkomende energielabel is A (waaronder huisnummer 2-B). Het meest zuinige energielabel in Koningin Julianastraat Arkel is A, terwijl A het minst zuinige energielabel in Koningin Julianastraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Arkel is C, waardoor Koningin Julianastraat met meest voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Arkel.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Koningin Julianastraat met meeste voorkomende energielabel A gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Koningin Julianastraat Arkel | Meest zuinig
Energielabel Koningin Julianastraat Arkel | Minst zuinig
Energielabel Koningin Julianastraat Arkel | Meest voorkomend

Bedrijven in Koningin Julianastraat Arkel

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Koningin Julianastraat in Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Koningin Julianastraat in Arkel dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Alle adressen in Koningin Julianastraat Arkel

Places.nl niet geclaimdClaim je adres

Bent u de eigenaar van een woning op de Koningin Julianastraat in Arkel? Claim gratis je vermelding en beheer je gegevens via Koos.nl

Leg contact met oude bekenden