Prins Hendrikstraat, Arkel

Gemeente Giessenlanden | Provincie Zuid-Holland

Kaartweergave Prins Hendrikstraat in Arkel
Adressen:
36
Woningen:
34
Bedrijven:
0
Gemiddelde woonoppervlakte:
88 m2
Meest voorkomende energielabel:
B
Postcodes:
4241 AS, 4241 AT
Gemiddelde geschatte WOZ-waarde:
€187.000 - €203.000

Over Prins Hendrikstraat Arkel

Prins Hendrikstraat is een straat in de plaats Arkel, in de gemeente Giessenlanden en daarmee in de provincie Zuid-Holland. In Prins Hendrikstraat Arkel zijn er in totaal 34 adressen gevestigd, waarvan elk adres een woning betreft.

Perceeloppervlakte

De gemiddelde perceeloppervlakte in Prins Hendrikstraat Arkel is 152 m2. De grootste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 1, met een grootte van 284 m2. De kleinste perceeloppervlakte is dat van huisnummer 28, met een grootte van 119 m2.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Arkel is 572 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Prins Hendrikstraat gemiddeld gezien dus een kleinere perceeloppervlakte.

De gemiddelde perceeloppervlakte in Nederland is 132 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Prins Hendrikstraat Arkel dus een grotere perceeloppervlakte.

Gemiddelde perceeloppervlakte (m2)
Prins Hendrikstraat
Arkel
Nederland

Woonoppervlakte

De gemiddelde woonoppervlakte in Prins Hendrikstraat Arkel is 88 m2. De grootste woonoppervlakte is dat van huisnummer 2, met een grootte van 104 m2. De kleinste woonoppervlakte is dat van huisnummer 20, met een grootte van 83 m2.

De gemiddelde woonoppervlakte in Arkel is 123 m2. Vergeleken met alle straten in Arkel heeft Prins Hendrikstraat gemiddeld gezien dus een kleinere woonoppervlakte.

De gemiddelde woonoppervlakte in Nederland is 120 m2. Vergeleken met het landelijk gemiddelde heeft Prins Hendrikstraat dus een kleinere woonoppervlakte.

Gemiddelde woonoppervlakte (m2)
Prins Hendrikstraat
Arkel
Nederland

Bouwjaar

Het gemiddelde bouwjaar van de gebouwen in Prins Hendrikstraat Arkel is 1956. De oudste gebouwen hebben als bouwjaar 1955 (waaronder huisnummer huisnummer 18). De meest nieuwe gebouwen hebben als bouwjaar 2022 (waaronder huisnummer huisnummer 2).

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Arkel is 1971. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel zijn de gebouwen in Prins Hendrikstraat Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Het gemiddelde bouwjaar van alle gebouwen in Nederland is 1984. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland zijn de gebouwen in Prins Hendrikstraat Arkel gemiddeld gezien dus ouder.

Gemiddelde bouwjaar
Prins Hendrikstraat
Arkel
Nederland

Geschatte WOZ-waarde

De hoogst geschatte WOZ-waarde in Prins Hendrikstraat Arkel wordt toegekend aan het gebouw op huisnummer 2. De WOZ-waarde op dit adres wordt geschat op €241.000,-. De laagst geschatte WOZ-waarde in Prins Hendrikstraat Arkel wordt toegekend aan de gebouwen op huisnummer 16-A en 18-A. De geschatte WOZ-waarde van deze gebouwen bedraagt €30.000,-. De gemiddelde WOZ-waarde in Prins Hendrikstraat Arkel wordt geschat op €195.000,-.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Arkel is €282.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Arkel is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Prins Hendrikstraat Arkel dus lager.

De geschatte WOZ-waarde van alle gebouwen in Nederland is €315.000,-. Vergeleken met alle gebouwen in Nederland is de geschatte WOZ-waarde van de gebouwen in Prins Hendrikstraat Arkel dus lager.

Gemiddelde WOZ-waardes
Prins Hendrikstraat
Arkel
Nederland

Energielabel

De meest voorkomende energielabels in Prins Hendrikstraat Arkel is B (waaronder huisnummer 3) en het minst voorkomende energielabel is E (waaronder huisnummer 30). Het meest zuinige energielabel in Prins Hendrikstraat Arkel is B, terwijl E het minst zuinige energielabel in Prins Hendrikstraat is.

Het meeste voorkomende energielabel in Arkel is C, waardoor Prins Hendrikstraat met meest voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Arkel.

Het meeste voorkomende energielabel in Nederland is D, waardoor Prins Hendrikstraat met meeste voorkomende energielabel B gemiddeld gezien dan ook zuiniger is dan de gemiddelde straat in Nederland.

Energielabel Prins Hendrikstraat Arkel | Meest zuinig
Energielabel Prins Hendrikstraat Arkel | Minst zuinig
Energielabel Prins Hendrikstraat Arkel | Meest voorkomend

Bedrijven in Prins Hendrikstraat Arkel

Er staan momenteel geen bedrijven geregistreerd op Prins Hendrikstraat in Arkel. Bent u de eigenaar van een bedrijf op Prins Hendrikstraat in Arkel dat niet op deze pagina zichtbaar is? Meld uw bedrijf dan hier aan en zorg dat uw bedrijf op deze en andere pagina’s van Telefoonboek.nl zo volledig mogelijk weergegeven wordt!

Meer zoekfuncties

Zoek ook in andere categorieën.